wednesday-addams-hand

Сряда оглавява свой сериал

Дъщерята от „Семейство Адамс“ и Нещото ще са фокус на нетфликсовия Wednesday

Netflix ни е подготвил нов сериал, фокусиран върху дъщерята от „Семейство Адамс“. Продукцията носи нейното име – „Сряда“. Засега няма трейлър, а само кратък тийзър, който ни позволява да видим героинята в пълния й блясък. В края на видеото виждаме и Нещото, което явно ще й прави компания. Нещото е самостоятелно живееща ръчичка, която е нещо като домашен любимец на откаченото семейство.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Вероятно видяхте кой е главното действащо лице зад кадър на проекта – Тим Бъртън, известен с уникалния си почерк при пресъздаването на класически детски романи на голям екран.

В главната роля е Джена Ортега. Тя е само на 19, но вече има няколко участия, с които да се похвали – Scream 2022, Yes Day и др. В тази версия, Сряда Адамс е надарена (или прокълната) с психични способности, които се учи да контролира. Но когато брутална серия убийства разтърсва градчето, Сряда ще трябва бързо да се вземе в ръце и да порасне.

Въпреки че сериалът се фокусира върху Сряда, в него ще видим цялото семейство Адамс. Катрин Зита-Джоунс ще играе Мортиша Адамс, а Луис Гузман – Гомес. Кристина Ричи от филма от 90-те години също ще има роля, но още не се знае каква. Тора Бърч и Гуендолин Кристи също взимат участие в състава.

Още няма обявена премиерна дата, но знаем, че снимките са приключили преди 4 месеца. Вероятно ще видим Wednesday в края на годината по Netflix.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата