irregulars

Stargirl – подновена за трети сезон, The Irregulars – спрян

„Старгърл“ продължава напред, а „Нередовните“ остават без нови епизоди.

Изображение с име: StargirlЗа съжаление, отново телевизията доказва, че е по-добър дългосрочен дом за сериалите от стрийминг платформите в днешно време. За телевизията е достатъчно продукцията да е сравнително гледана и да привлича рекламодатели, но платформите изискват от своите да бъдат тотални хитове, за да им се поръчат нови сезони, и обикновено се стига максимум до три.

Така „Звездното момиче“ по CW получава поръчка за трети сезон, като втори още дори не е направил премиерата си. Воденият от младата Брек Бейсинджър сериал е поредният в комиксовата вселена на DC, която догодина прави юбилей – 10 години на екран. Макар и успоредно с излъчването си по телевизията да беше качван във вече мъртвата стрийминг платформа DC Universe, сериалът събра доста добро количество зрители, като първи сезон дори е гледан с една идея повече от седми сезон на „Светкавицата“. Всъщност, единствено „Супермен и Лоис“ е събрал повече зрители в категория сериали на DC. Телевизията е повече от доволна от представянето и затова поръчва трети сезон още отсега. Не че това е изненада – по този канал подновяват почти всичко, дори и три пъти по-малко гледаните продукции.

Междувременно, „Нередовните“ по Netflix ще си останат само с първи сезон. The Irregulars получиха доста добри отзиви от критиците, но явно не са успели да съберат достатъчно голямо количество зрители. Може би Шерлок Холмс стана твърде често използван образ, а може би абонатите не са проявили интерес към смесването на детективската легенда с фентъзи история. Да се надяваме, че краят на първи сезон ви е харесал, защото друг няма да има.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата