constellation

Страшни космонавтски халюцинации в Constellation

Трейлър и информация за новия сериал на Apple TV+.

„Съзвездие“ е нов научнофантастичен сериал, който ще се излъчва по Apple TV+. Главната героиня, изиграна от Нуми Рапас, е астронавтка на име Джо, която се завръща на Земята след космическа катастрофа, само за да открие, че части от нейния живот са изчезнали. Сюжетът на сериала обещава интригуващо космическо приключение, като същевременно изследва тъмните аспекти на човешката психология и отчаянието на главната героиня да разкрие истината за скритата история на космическите пътувания и да възстанови загубеното.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Друг важен персонаж в сериала е Хенри, изигран от Джонатан Банкс, физик, който участва в изследванията, провеждани от екипа на Джо на Международната космическа станция. Създател на сериала е Питър Харнес, който е писал епизоди за „Доктор кой“ и е оглавявал собствени сериали като „Джонатан Стрейндж и г-н Норел“. Сред актьорската група изпъкват имената на Джеймс Д’Арси, Джулиан Луман, Уилям Катлет, Барбара Сукова, Роузи и Давина Колман.

Режисьорският екип включва Мишел Макларън, Оливър Хиршбигел и Джоузеф Седар.

Макларън вече се познава добре с Джонатан Банкс, тъй като тя не само е носител на две награди „Еми“ като продуцент на „Breaking Bad“, но и режисира няколко епизода от хитовия сериал. Не й се разминава и „Better Call Saul“, където един от изразителните й творчески приноси е режисурата на един от последните епизоди – „Nippy“, който бива възторжено приет от критиката.

Премиерата на Constellation ще е на 21 февруари.