wallpaper-iron-throne-1600

Студени ветрове вият над Вестерос

Първи тийзър за втори сезон от Игра на тронове

Изображение с име: game-of-thrones_-season-2-_cold-winds_-tease-youtubeКакто вече ви показахме, снимките за втори сезон на сериала вървят с пълна пара.

Пет месеца преди завръщането на екран на „Игра на Тронове“ от НВО вече ни представят първият тийзър с кадри от новите епизоди. Явно телевизията не иска да загуби интереса ни (малко вероятно) и се старае да подържа напрежението максимално, като перидично пуска нови клипчета.

В краткото видео ставаме свидетели как Станис Баратеон заявява правото си над трона и от решителната му тонация става ясно, че на младия крал никак няма да му е лесно да задържи позицията си. Все пак сериалът се нарича „Игра на Тронове“ и явно точно това ще видим и в следващия сезон – открити, и не чак толкова, борби за Железния Трон, и, разбира се, да не забравяме драконите.

http://www.youtube.com/watch?v=sBrsM_WlfV8

Първи сезон на сериала се прие изключително добре както от критици, така и от зрители – независимо дали са били вече фенове на книгите или тепърва са откривали света на Джордж Р. Р. Мартин. В нашето ревю можете да видите впечатленията ни от изминалите серии, а за следващите 5 месеца се надяваме, че от НВО ще продължат да уважават зрителите си с редовни кадри от новите серии.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата