being-human

Syfy поръчва трети сезон на „Да бъдеш човек“

Американската адаптация се доказва като успешна.

Американската версия на „Да бъдеш човек“ ще има трети сезон. Подновяването идва преди сезонът, който тече в момента, да е завършил излъчването си.

С успеха на втори сезон, Being Human се превърна в обичан сериал от зрителите на нашата телевизия„, казва програмният директор Марк Щерн. „Изпълнителните продуценти Джереми Карвър и Ана Фрик достигнаха нови висини тази година и с нетърпение ще чакаме да видим какво ще направят със сериала през следващата.

Успоредно с втори сезон в САЩ, върви и четвърти сезон на оригинала във Великобритания. Все още чакаме да видим как се отразяват сериозните промени в актьорския състав там на рейтингите, но на американската версия са й гарантирани поне още 13 епизода, които ще видим догодина.

„Да бъдеш човек“ е един от малкото великобритански проекти, пренесъл се успешно на американския пазар. Наскоро „Торчууд“ успя да събере финанси и международна подкрепа за интерконтинентален четвърти сезон, но не успя да постигне грандиозния успех, на който се надяваше, и все още не се знае дали ще има още епизоди. Преди него са се проваляли много други опити от страна на САЩ да се адаптират продукции от Острова – като например „Червено джудже“ и „Доктор кой“.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата