manifest

Тийзър и дата за завръщането на „Манифест“

Сериалът ще има още 20 епизода, разделени на 2 части.

Също като пътниците на полет 828, „Манифест“ се завърна от мъртвите. Миналата година NBC спря сериала поради недостатъчни рейтинги, въпреки големите клифхенгъри във финала на трети сезон. След това обаче съдбата се погрижи добре за него – Netflix го купи, оказа се много гледан от абонатите и в крайна сметка стрийминг платформата реши да му поръча последен сезон, с който историята да бъде завършена. Оказа се обаче, че сезонът няма да е просто няколко епизода колкото за достоен финал, а цели 20 епизода, разделени на две половини. На практика това са си два сезона, поръчани накуп и обединени в един.

Отне известно време за разписване и заснемане на новите серии, но вече имаме тийзър и официална премиерна дата за първата половина с десет сезона. Очакваме ги на 4 ноември!

Бутон за зареждане на YouTube видео

Ако сте забравили какво стана в сериала (внимание, спойлери!), в последния епизод се случиха няколко бомбастични събития. Кал докосна опашката на самолета, за да предотврати експериментите с нея, при което изчезна. Побърканата Анджелина отвлече Еден и уби Грейс. Преди смъртта си тя видя Кал, но пораснал. Пилотът на полет 828 ненадейно се появи в кабината му и изчезна заедно с нея. Може би очаквате при такава поредица от ключови събития сериалът веднага да продължи сюжета си, но не – при завръщането на четвърти сезон ще са минали цели 2 години за героите. Със сигурност една от целите на сценаристите при този ход ще бъде да си поиграят с въображението на зрителя, който дълго време ще се пита какво може да се е случило през тази пауза. Някои дори предполагат, че Бен може да се зариби със Саанви, след като вече е вдовец.

Ще разберем отговорите на повдигнатите въпроси на 4 ноември. А след това, вероятно през 2023, ще видим и финал, при който очакваме сценаристите да разкрият всички мистерии – какво се е случило с пасажерите и какъв е източникът на всичко свръхестествено около тях.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата