sleepy-doctor

Тийзъри за новите сезони на Doctor Who и Sleepy Hollow

Двата сериала се завръщат през 2017 г.

Какво е общото между „Доктор кой“ и „Слийпи Холоу“, та да ги събираме в една новина? Всъщност повече, отколкото можем да очакваме. И двата сериала тръгнаха с нормален график, в който новите сезони излизат в определени месеци, когато можем да ги очакваме, но постепенно разбъркаха програмната си схема и вече излизат когато си искат. И двата сериала са със западащи рейтинги, но все още са твърде култови, за да бъдат спрени. И двата сериала обичат да се преобразяват от година на година, за да се развиват, а не да стоят на едно място. А конкретно днес – и двата сериала имат по един нов тийзър за следващите си епизоди.

На 25 декември излезе традиционният коледен епизод на „Доктор кой“, в който Доктора без да иска си създаде супергерой. Стивън Мофат си поигра с формулата на Супермен и подобните му комикси, но без да променя почерка на емблематичния британски герой от заглавието на сериала. Още по-хубавото в Коледния епизод е, че той бележи началото на края на дългата почивка между сезоните. Догодина, още през април, Doctor Who ще излъчи десетия си сезон – първия за Пърл Маки в ролята на новата придружителка, Бил, и последният за Стивън Мофат като главен сценарист. В тийзъра, прикачен към коледния епизод, разбираме повече за новата героиня и приключенията, които я очакват.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Доста по-скоро – само след около 2 седмици, на 7 януари, ще започнат новите епизоди на Sleepy Hollow. Икабод Крейн отива във Вашингтон, където ще се изправи срещу нови заплахи с Джени – сестрата на неочаквано убитата Аби. Трейлърът ни показва позната безглава фигура, а завръщането на Джон Нобъл като сина на Крейн за няколко епизода е потвърдено.

В сезон 4 Крейн ще се премести в обитаван от духове апартамент и ще получи нова партньорка в лицето на Диана Томас (Джанина Гаванкар от „Истинска кръв“), самотна майка и бивша военна, която сега работи за Национална сигурност. Героинята не вярва в демоните и свръхестественото, но скоро ще разшири представите си. Джереми Дейвис от „Изгубени“ ще играе новия злодей Малкълм Драйфус – милионер, привидно без свръхестествени елементи към същността си, който е „мрачно огледало на Крейн“.

https://www.youtube.com/watch?v=ERZYOa33LJg

 

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата