travelers-season-2

Travelers няма да има четвърти сезон

Сериалът е спрян, но и относително добре завършен.

Сериалът за пътешествениците във времето Travelers на Netflix и Showtime не е подновен за четвърти сезон. Новината беше обявена в туитъра на Ерик Маккормак, продуцентът и актьор в главната роля на продукцията.

През трите си сезона сериалът проследи историята на петима пътешественици от бъдещето, чиито съзнания са изпратени в хора от нашето настояще – ХХІ век. Всеки от тях си има номер и следва строги правила. Тяхната мисия е да предотвратят наближаващия апокалипсис, без да бъдат разкрити. Създател на сериала е Брад Райт („Тъмна материя“, разклоненията на „Старгейт“). Епизодите бяха показвани първо по канадския тв-канал Shotime, а след това и по Netflix за останалия свят.

Ето и как Маккормак поднесе новината:

„Много от вас питаха дали има възможност за четвърти сезон, но и много от вас казаха „Виж, ако това е всичко, то краят е наистина трогателен и изненадващ.“ Е, страхувам се, че наистина това е всичко. Никой не знае какво крие бъдещето, но Travelers Program 1, както я наричаме, е завършена. Много любов от 3468 в 21-ви.“

Поднасяме съболезнования на феновете на сериала, но и все пак ги окуражаваме да погледнат с добро око – поне сериалът беше сравнително адекватно завършен, а не безкрайно разтегнат или оставен без финал.

Трите сезона на „Пътешественици“ ще останат достъпни в каталога на Netflix.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата