game of thrones fan art ertacaltinoz deviantart

Трейлър и 4 клипчета от Game of Thrones 6

Премиерата на шести сезон наближава!

„Истинската война е между живите и мъртвите. И не се заблуждавай, мъртвите идват!“ Новият трейлър към шести сезон на „Игра на тронове“ съдържа много достойни за цитиране реплики като тази, показва ни по малко от всички важни герои в невиждани досега сцени и брутално ни надъхва за предстоящите епизоди. Според слуховете, рекламното клипче съдържа сцени предимно от първи епизод, за разлика от други години, когато трейлърите включваха сцени от целия сезон. Като се има предвид колко е епично съдържанието, надяваме се това да означава още по-сериозен материал за по-късните епизоди! Накрая пък виждаме вълнуваща среща на Тирион с един от драконите на Денерис!

Бутон за зареждане на YouTube видео

Но докато този трейлър излезе преди повече от 24 часа и обиколи фейсбук около 50 пъти, поради което има голям шанс да сте го гледали, то долните клипчета може и да сте ги пропуснали. В тях виждаме Санса и Теон да бягат от Рамзи Болтън и кучетата му, Церсей и Джайм да правят паралел между трупа на майка им и този на мъртвата им дъщеря и Денерис да се представя като пленница на дотракски вожд.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Бутон за зареждане на YouTube видео

Бутон за зареждане на YouTube видео

Преди няколко дни пък Лиам Кънингам гостува в шоуто на Конан и там, без да разкрива спойлери поради смъртна заплаха, показа клипче със свое участие. В него той и неколцина верни на Джон Сноу другари пазят трупа му от хората, които го убиха. Като, естествено, още не се знае дали Джон Сноу ще остане мъртъв или не, но поне в тази сцена прилича на труп.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Премиерата е на 25 април, като в HBO Go епизодът ще излезе съвсем едновременно с американската премиера – в 4 сутринта наше време. Вечерта на същия ден пък епизодът ще бъде излъчен по телевизията, както си му е редът.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата