ant-man and the wasp

Трейлър за Ант-мен и Осата.

Еванджелин Лили официално слага супергеройски костюм.

След драматичните събития от „Отмъстителите: Война без край“, Марвел са решили да ни отпуснат с по-лековата комедийка – „Ант-мен и Осата“. Пълният трейлър за филма е вече готов. Събитията в него се развиват преди тези в Avengers: Infinity War (или поне така изглежда към момента), залага се на много повече забавни моменти.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Продължават да валят интересните моменти, свързани с промени на размери на хора и неща, особено в битка. Виждаме повече и от злодейката на филма, Призрак, която може да минава през твърди материи. За съжаление, още не виждаме кадри с Мишел Пфайфър, която ще играе оригиналната Оса, Джанет ван Дайм – търсенето на героинята ще бъде основна част от сюжета на Ant-Man and the Wasp. За сметка на това пък ни е показан Лорънс Фишбърн като занимаващия се с конкурентна технология за увеличаване на размери – Бил Фостър.

Междувременно, стана ясно, че Марвел вече планира четвъртата си фаза с новите филми в нея (макар да не я нарича точно така и да твърди, че развитието на вселената след Avengers 4 няма да е на фази, а на нещо различно) до 2025 г. Засега знаем датите и заглавията (даже последното не съвсем) за година и нещо напред:

  • Ант-мен и Осата на 6 юли на 3D, IMAX 3D и 4DX;
  • Капитан Марвел на 8 март;
  • Отмъстителите 4 на 3 май 2019;
  • Спайдър-мен 2 на 5 юли 2019;
Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата