rebel moon

Трейлър за Rebel Moon – Part Two: The Scargiver

„Бунтовническа луна – част 2: Белязващата“ ще излезе по Netflix след месец.

Първа част на Rebel Moon достави точно това, което феновете на режисьора Зак Снайдер очакват от него – красиви кадри със забавен каданс, колоритни персонажи и банален сюжет, доколкото изобщо може да се говори за такъв. Отдавна е ясно, че филмите на Снайдер не са за всеки и общо взето или ги обичаш, или ги мразиш.

Ако сте от лагера на първите, то ще се зарадвате да разберете, че е излязъл трейлърът за втората част на Rebel Moon. Озаглавена The Scargiver, тя ще завърши историята от първия филм и дуалогията на Снайдер, предлагана някога (и отхвърлена) да бъде част от вселената на Star Wars. В трейлъра виждаме още от очакваното – битки, експлозии и красиви кадри като фон за елементарни диалог и реплики:

Бутон за зареждане на YouTube видео

„Бунтовническа луна – част 2: Белязващата“ продължава епичната сага на Кора и оцелелите воини, които се готвят да жертват всичко, за да се бият до смелите хора от Велд и да защитят мирно селище, нов дом за тези, които са изгубили в битката си срещу света-майка. В навечерието на тяхната битка воините трябва да се изправят срещу истини от тяхното минало, всяка от които е причина за това да се бият. Докато пълната мощ на Кралството се събира срещу въстанието, съюзи се образуват, герои се проявяват и легенди се създават.

Премиерата на Rebel Moon – Part 2: The Scargiver по Netflix е на 19 април.