conjuring 3

Трейлър за The Conjuring 3

„Заклинанието 3: Демоничният убиец“ показва първата си голяма реклама

Сякаш на шега, „Заклинанието“ стана една от най-хитовите хорър поредици в историята на киното. С няколко разклонения и два филма в основната линия зад гърба си, франчайзът е достатъчно силен, за да се опита да покори бокс-офиса по време на пандемия. Предстои да видим третата му част – с оригинално заглавие „Дяволът ме накара“, променено у нас на „Демоничният убиец“ (вероятно заради чалга-асоциацията на първия вариант). Трейлърът изглежда доста добре:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Патрик Уилсън и Вера Фармига вече са достатъчно известни като лицата на поредицата. Тук симпатичната двойка ще консултира институциите и ще помага на жертвите на нов ужасяващ случай на демонично обсебване. Тук става дума за наемател, убил хазяйна си и пледиращ за невинност, тъй като е бил обсебен от демон. Колкото и абсурдно да звучи в реалния свят, във филма случаят е точно такъв. И, както и досега, свръхестественият убиец ще направи случая доста притеснителен за Лорейн.

Събитията се развиват през 1981 г., което е и най-близкият до нашето време момент от франчайза досега. „Заклинанието 2“ се развиваше през 1977 г., а „Монахинята“ – през 1952. Героите вече са на 55 и 54 години, въпреки че актьорите зад тях са едва на по 47.

Премиерата на The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It е на 4 юни по кината.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата