aftermath1

Трейлъри за новия постапокалиптичен сериал Aftermath

Сериалът стартира на 27-ми септември, по телевизия Syfy

aftermath_gallery_s1sneakpeek_04„Последици” е постапокалиптичен сериал, който сме споменавали и преди  на страниците на SciFi.bg . Сюжетът му ще проследява историята на семейство Коупленд, които се борят за своето оцеляване в един свят, опустошен от чудовищни бури, метеоритни удари (!), земетресения и чума. Сякаш това не е достатъчно, човечеството и в частност главните герои, са изправени пред нова заплаха – а именно появата на опасни свръхестествени същества.

В главните роли ще видим Ан Хечи (която ще изпълни ролята на майката Карън Коупланд), Джеймс Тъпър (бащата – Джошуа), Джулия Сара Стоун, Тейлър Хиксън и Леви Мийдън (съответно – близначките Дейна и Бриана и по-големият им брат Мат Коупланд). Жанрът на сериала е смесица от семейна драма и фантастика с постапокалиптични и свръхестествени елементи (последното е под въпрос, тъй като „свръхестествените” същества най-вероятно ще се окажат мутанти, а не създания от легендите).

Премиерата на сериала ще бъде на 27-ми септември, а първи сезон ще се състои от тринадесет епизода.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Бутон за зареждане на YouTube видео

Бутон за зареждане на YouTube видео

Бутон за зареждане на YouTube видео

Трейлърите са кратки, но дават добра представа за това какво може да очакваме – много писъци, семейни ценности, странни същества, експлозии и …птеродактили?! На официалната страница на сериала има петминутен откъс от първия епизод, който би бил от полза за това да преценим дали сериалът заслужава да му се даде шанс или не, но за съжаление, откъсът е само за американци. Така или иначе – до премиерата остават броени дни.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата