lost-in-space-banner

Уил Робинсън се изправя срещу опасността

Трейлър за последния сезон на Lost in Space.

Преди няколко седмици ви показахме първия тийзър към трети сезон на „Изгубени в космоса“, в който видяхме колко много е пораснал Уил Робинсън. Сега имаме пълен трейлър, който ни показва повече – семейството е разделено по поколенчески признак, като Уил Робинсън пораства не само на ръст, но и като готовност да поема отговорности и да се жертва заради близките си. Имаме и силен акцент върху прекрасните визуални ефекти.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Раздялата на деца и родители се случи още в края на втори сезон, като тогава изглеждаше, че по-възрастните няма да оцелеят. Виждаме ги живи и здрави, както винаги борещи се да се съберат отново с децата си. От своя страна, децата също ще преживеят големи опасности, тъй като уловеният сигнал от колонията на Алфа Кентавър се оказва съвсем различен от това, което са очаквали. Армията от роботи напредва и май само Уил Робинсън може да ги спре.

Снимките завършиха още през януари тази година, така че екипът е имал предостатъчно време да изпипа ефектите и монтажа. Премиерата на трети и последен сезон на Lost in Space е на 1 декември – с всички епизоди накуп по Netflix.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата