Vyzhodyt na vechernicata ttt

Вечерницата на една чудна земя

На 17 март излиза „Възходът на Вечерницата“ – втора част от поредицата „Чудоземия“ на Брандън Мъл, изд. „Колибри“

Миналата година изд. „Колибри“ пусна на пазара първата книга от детската фентъзи поредица „Чудоземия“. Време е Брандън Мъл да продължи своите истории – в понеделник ще излезе продължението на „Тайното убежище“, „Възходът на Вечерницата“.

Защо поради чувствата, които влагаме, понякога нещата ни се струват по-страшни, отколкото са всъщност? Къде е границата между смелостта и безразсъдството? Ще преодолеят ли Кендра и Сет страха, който ги парализира?

В края на учебната година двете деца се втурват към Чудоземия, убежището на митични и магически същества. Пазителят, дядо Сьоренсон, е поканил трима специалисти с цел да обезсилят Обществото на Вечерницата – древна организация, решена да проникне в резервата и да открадне скрита реликва с голяма мощ. Ако тя попадне в неподходящи ръце, това може да означава упадък на още резервати и дори край на света.

В книга 2 от поредицата „Чудоземия“ ще се запознаете с Култър, колекционера на вълшебни реликви, Тану, майстора на отвари, и Ванеса, специалистката по магически същества. „Възходът на Вечерницата“ затвърждава успеха на „Тайното убежище“ и по мнението на мнозина оправдава славата на Брандън Мъл като последния неоспорим майстор на хитове в жанра.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата