me4ove-v-kosmosa

Виреят ли мечовете в космоса?

Очаква се нов сборник с фантастични разкази – този път с участието и на SciFi.bg!

mechove v kosmosa ccАко сте част от фантастичните среди в България, със сигурност знаете за Националния клуб за фентъзи и хорър (едно време наречен Конан, днес Цитаделата, но за най-сигурно – просто НКФХ). Ако пък следите българските автори, то вероятно сте попадали на сборник разкази от серията „Мечове в…“ (до днес има издадени три такива – „Мечове в леда“, „Мечове в града“ и „Мечове в морето“).

На 26 март, събота, от 15:00 в зала „Декарт“ на Дом на Културата „Средец“, София, ще се състои официалната премиера на четвъртата антология от поредицата – „Мечове в космоса“. 11 автори ще споделят своите творби от жанровете научна фантастика, фентъзи и хорър с вас, а сред тях за първи път се включвам и аз, Петър Атанасов от SciFi.bg!

Другите 10 автори с разказ в антологията са Димитър Цолов, Александър Драганов, Явор Цанев, Флориан Пекаж, Донко Найденов, Иван Димитров, Делиян Маринов, Станьо Желев, Васил Мирчев и Силвия Петрова! Както виждате, някои от тях вече са доказано добри писатели, а други, като мен, тепърва ще се разкриват. Редактор е Весислава Савова, а издателството е Gaiana book & art studio. Очакваме ви на премиерата!

 

 

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата