djurasik svqt gospodstvo prolog

Вижте пролог към „Джурасик свят: Господство“

Вместо трейлър – предисторийка за филма.

По интересен начин започва маркетинговата си кампания филмът Jurassic World: Dominion. Третата част от новата динозавърска трилогия с Крис Прат и Брайс Далас Хауърд ще излезе през лятото на 2022 година, като засега все още не са пускани трейлъри. Вместо това, от студиото пуснаха пролог на филма за свободно гледане онлайн. И стратегията им може би е вярна, защото това начало грабва вниманието и вече събра доста похвали. Вижте го и вие:

Бутон за зареждане на YouTube видео

В края на предишния филм нашите главни герои пуснаха динозаврите на свобода в нашия свят, което може би не беше най-доброто решение за човечеството. Сега виждаме само малка част от хаоса, предизвикан от този финал. Динозавърската разруха в днешния свят идва след сцена като от научно популярен филм за живота на динозаврите преди 65 милиона години.

В кадрите не виждаме Крис Прат или Брайс Далас Хауърд, но знаем, че те ще се завърнат, заедно с други популярни лица от „Джурасик парк“ и „Джурасик свят“ като Лора Дерн, Сам Нийл, Джеф Голдблум и Б. Д. Уонг. Режисьор отново е Колин Тревъроу.

Премиерата на Jurassic World: Dominion ще бъде на 10 юни 2022.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата