Vуlche pуlnolunie t

Води ли всяко пълнолуние до върколашки вой?

Излезе романът „Вълче пълнолуние“ на Линкълн Чайлд, изд. „Бард“.

Петата поред книга за „енигмолога“ Джеръми Лоугън вече е на пазара, благодарение на изд. „Бард“. Линкълн Чайлд представя своето „Вълче пълнолуние“, в което изправя култовия си герой пред нови убийства и загадки.

Колкото и да са невероятни легендите, те често се основават на факти от действителността. Това е основният принцип в кариерата на Джеръми Лоугън – специалист по проучване на феномени, за които няма разумно обяснение. Вече сме се срещали с него в „Забравената стая“, „Третата порта“, „Границата Мохо“.

Далеч в Адирондакските планини е извършено убийство с нечувана жестокост. Тялото на турист е разкъсано на парчета. Необичайните следи от зъби и нокти отхвърлят версията за нападение от стръвници. Слуховете за върколаци обаче не са убедителни за Лоугън. В процеса на разследване той разбира, че се е изправил срещу нещо, което никога не е виждал.

Пълен с екшън и напрежение, „Вълче пълнолуние“ представлява съвършена смес от екзотични места, провокативна наука и шеметно действие – запазената марка на Линкълн Чайлд.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата