Warrior-Nun-TV-Show-Poster

Warrior Nun подновен за втори сезон

„Монахинята-воин“ продължава.

Нетфликсовата адаптация на мангата Warrior Nun явно е доста успешна. Първи сезон излезе преди малко повече от месец, но явно данните за зрителите са достатъчно добри, за да му бъде поръчан втори сезон. Всички членове на актьорския състав ще се завърнат в ролите си. Главен сценарист остава Саймън Бари, който е работил също по сериалите „Континуум“ и „Ван Хелзинг“.

В сериала португалската актриса Алба Баптиста дебютира с роля на английски език като Ейва Силва. Ейва е на 19 години и умира още в първия епизод. Но след това е съживена от група свещени супергероини, които търсят артефакт в гърба й. В новия си живот, Ейва става част от орден на монахини, който се бори с демони и зли свръхестествени сили.

Новината за подновяването беше обявена от Саймън Бари по време на групов чат с актрисите. Явно идеята е била те да се изненадат и да се заснемат непосредствените им реакции.

Сериалът е ориентиран предимно към тийнейджърки, но в него има много екшън, драма и хумор. Явно тази комбинация се е оказала печеливша за абонатите на Netflix. Вероятно ще гледаме втори сезон догодина.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата