what-we-do-in-the-shadows fx

What We Do in the Shadows подновен за трети сезон

FX е поръчала още епизоди от хорър-комедията „Какво правим в сенките“.

Изображение с име: what we do in the shadowsАко още не сте се запознали с вампирите, създадени от Тайка Уайтити за „Какво правим в сенките“, и техните американски версии, може би е добре вече да се запознаете. Очевидно те ще имат доста дълго присъствие на телевизионния екран.

Втори сезон на американския сериал, адаптация на новозеландския филм, все още не е завършил излъчването си по хорър-кабеларката FX, но вече има поръчка за трети. Оказва се, че аудиторията е нараснала с 25% спрямо първи сезон, което е много рядко и щастливо събитие в телевизията. Отзивите на критиците също са много позитивни. С данни като тези, поръчката за трети сезон не е никак изненадваща.

What We Do in the Shadows – сериалът, е продукция предимно на Жермен Клемент – създател на оригиналния филм, заедно с Уайтити. Той се смята за нещо като продължение на филма, или по-точно паралелна история, която се развива в САЩ вместо Нова Зеландия. Действието се развива в Стейтън Айланд и проследява нощния живот на трима вампири-съквартиранти – Нандън, Надя и Лажло, като те си имат и човешки… да го наречем прислужник, който обаче крие опасна тайна. От време на време се появява и Марк Хамил като вампирски лорд, като ролята му е била уредена след хвалебствен туит по адрес на сериала от негова страна.

Следващият епизод ще излезе на 28 май българско време, а последният за сезона – на 11 юни.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата