Svetut na moshenicite

Заповядайте в света на мошениците

Излезе „Светът на мошениците“, втора част от поредицата „Звезден риск“ на Крис Бънч, изд. „Бард“

Svetut na mosheniciteГотови ли сте за още Звезден риск? Ако отговорът е да, то в книжарниците ви очаква приятна изненада. Готова е втората част на въпросната поредица, „Светът на мошениците“. В нея отново ще четем за групата чаровни разбойници, които се подчиняват само на собствените си закони.

Специалистите от „Звезден риск“ се завръщат, но този път те ще играят със смъртта…

Планетата… Трималхио ІV. Неутрална. Независима. Умерен климат. Без история, запазена за удоволствия. Прочута с късмета си.

Специалният отряд… Компания „Звезден риск“, наемническа организация, която се бори за признание в своето поприще, за слава и пари. В края на краищата всички те залагат живота си.

Задачата… скайбол – популярна, завладяваща и изпълнена с насилие игра. С други думи, най-великият спорт във вселената. „Звезден риск“ е нает да присъства на мачовете и да следи всичко… много внимателно. Два съперничещи си свята са изправени един срещу друг и играта е започнала да загрубява. Бунтове, убийства, истинска лудница за обикновените фенове. Само „Звезден риск“ може да запази добрия спортен дух.

Успех, хора. Не се лъжете. Спортният шанс няма да е на ваша страна.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата