the walking dead

„Живите мъртви“ ще има и десети сезон

The Walking Dead е подновен още преди да е започнала втората половина от девети сезон.

Ако случайно сте се притеснили за бъдещето на „Живите мъртви“ заради падащите рейтинги – спокойно! Десети сезон вече официално е поръчан. И то още преди да е започнала втората половина на текущия девети сезон. Така освен предстоящите съвсем скоро 8 епизода, ще имаме още 8 наесен и още 8 другата пролет.

Въпреки че девети сезон регистрира едни от най-ниските рейтинги досега, той остава най-гледаната продукция на AMC с голяма разлика (над 5 милиона зрители на епизод), а и си спечели положителни ревюта с двата скока във времето в последните епизоди. Светът на „Живите мъртви“ вече е по-различен, не само защото го няма Рик, но и защото е претърпял доста вътрешни развития. Появи се обаче нова заплаха под формата на Шептящите – следващите злодеи, които са намерили хитър начин да се маскират.

Не бива да забравяме, че ни чакат и още разширения на „Живите мъртви“. Като минимум, продължаваме да гледаме „Пази се от живите мъртви“, чийто четвърти сезон завърши миналата година, а петият се очаква през лятото и зимата на тази. Чакат ни и три филма, които ще ни разкрият остатъка от историята на Рик Граймс, който напусна сериала изненадващо жив.

Епизод 09х09 на „Живите мъртви“ ще бъде излъчен и у нас на 11 февруари от 23:00 по FOX.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата