soul-joe-jaime-foxx-pixar

Животът трябва да пълни душата

Трейлър за новия филм на Disney / Pixar – „За душата“

Дисни и дъщерното им студио Пиксар пожънаха голям успех с „Отвътре навън“. Студиото си разви цяла нова ниша с анимации, които са забавни за децата, но носят и топли философски послания за възрастните. Следващата продукция в нея се казва „За душата“ и задълбава в търсенето на смисъла на живота. Вижте трейлъра:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Джо Гарднър е учител по музика в средно училище, който има дългогодишна мечта да свири джаз музика на сцена. Един ден той най-накрая получава този шанс, след като впечатлява група джаз музиканти по време на отворени врати в популярен клуб. Вследствие на инцидент обаче, душата на Джо е разделена от тялото му и пренесена до „Великото преди“ – център, в който душите първо развиват своите интереси и страсти и после се отправят към някое новородено дете. За да се върне на Земята, преди да е станало твърде късно, Джо трябва да работи заедно с другите души, които се обучават. Сред тях е и 22 – душа, която след години, прекарани в капана на „Великото преди“, е развила доста мрачни възгледи за живота.

Режисьори на За душата са двукратният носител на „Оскар“ Пийт Доктър (В небето, Отвътре, навън) и Кемп Пауърс, а продуцент е номинираната за „Оскар“ Дейна Мъри (Lou). Автори на музиката са световно известният джаз музикант Джон Батист и носителите на „Оскар“ Трент Резнър и Атикъс Рос („Социалната мрежа“) от Nine Inch Nails.

Изживейте нещо За душата от 27 ноември само в кината на 2D и 3D.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата