Game-of-Thrones-Season-7-ice-dragon

Злокобен тийзър за седми сезон на „Игра на тронове“

Фентъзи епосът малко по малко върви към своя край.

Тази година чакаме повече за по-малко епизоди на Game of Thrones, но вярваме, че жертвата ще си струва. С изказвания като това на Кит Харингтън, че седми сезон е по-амбициозен визуално от всякога досега и това на един от режисьорите, че драконите на Денерис ще са с размерите на самолети, а огненият им дъх – с диаметър от 30 стъпки, очакванията наистина се вдигат високо. И вярваме, че няма да бъдем разочаровани.

За да подсили нетърпението ни, HBO пусна нов тийзър за предстоящите епизоди. Той не включва сцени, но определя тримата важни, които ще се борят за крайната победа и лидерска позиция срещу настъпващите армии от бели бродници – Джон, Денерис и Церсей. Последната няма много шансове, ако се водим по фентъзи каноните, но пък „Игра на тронове“ отдавна доказа, че може да бъде непредвидима. Самите немъртви същества пък напомнят за присъствието си в края на тийзъра:

https://www.youtube.com/watch?v=JxWfvtnHtS0

7 епизода тази година и още 6 догодина – бройката официално е потвърдена от главните сценаристи – ще завършат епичната сага. Въпреки че миналата година събитията започнаха да се развиват с бясна скорост и да се ориентират към финализиране на нещата, Game of Thrones сигурно пази още няколко изненадващи трика в ръкавите си.

Нека да си припомним и предишния тийзър, с който телевизията обяви, че новият сезон започва да се излъчва на 16 юли за САЩ, съответно 17-ти за България.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата