solo - star wars - gt

Спечели с Хан Соло!

Фен ли си на „Соло: История от Междузвездни войни“? Филмът тръгва по кината на 25 май на 3D, IMAX 3D и 4DX, но ти можеш да спечелиш една от четирите награди по избор още сега!

 

Изображение с име: posterТози май сте поканени да се качите на борда на Хилядолетния сокол и да се отправите на пътешествие до една далечна галактика със „Соло: История от Междузвездни войни“ – изцяло ново приключение за най-обичания разбойник в галактиката. Чрез поредица от дръзки подвизи в тъмния и опасен престъпен свят, Хан Соло се запознава със своя бъдещ помощник пилот – могъщия Чубака, и се сблъсква с прословутия комарджия Ландо Калризиан в приключение, което ще зададе курса на един от най-нетипичните герои от сагата „Междузвездни войни“.

Подгответе се за премиерата на тази епична предистория с една от четирите награди! Изберете си коя ви допада най-много, отговорете на въпроса и попълнете данните си, за да участвате в томболата! На 28 май ще раздадем две детски тениски, един тефтер и един несесер на общо четирима късметлии!

Изображение с име: solo-teniska
Тениските отпред и отзад.
Изображение с име: solo-tefter
Тефтерът – отвън и отвътре.
Изображение с име: solo-neseser
Несесерът и съдържанието му отпред и отзад.
No Fields Found.

Правила за участие

1. Играта се организира от Форум Филм България в партньорство със SciFi.bg.

2. Играта и пълните й правила са позиционирани на адрес: http://scifi.bg/statii/specheli-s-han-solo, за периода на играта, където всеки може да се запознае с тях.

3. Право на участие има всеки български гражданин, като се участва само веднъж.

3.1. Нямат право на участие членовете на екипа на SciFi.bg и служителите на Форум Филм България, както и членовете на техните семейства.

3.2. При съмнения за измама или заобикаляне на правилата участникът се дисквалифицира.

4. В рамките на настоящата игра участниците посочват кой е техният любим супергерой или супергероиня от отряда на Отмъстителите и коя награда предпочитат да спечелят. Печелившите в играта се определят на томболен принцип, като в томболата участват всички, попълнили коректно формуляра за участие и отговарящи на условията в точка 3.

5. По силата на общоевропейския регламент GDPR, събраните в хода на играта име и фамилия, адрес, е-мейл и телефон представляват лични данни. Те ще бъдат използвани от организаторите единствено с цел администриране на играта, връзка с печелившия и изпращане на наградата до него. Участието в играта се удостоверява с получаване на мейл на посочения адрес. Веднага след приключване на играта вашите лични данни ще бъдат изтрити. По всяко време преди това можете да поискате заличаването им чрез отговор в свободен текст на е-мейла, получен за потвърждение на вашето участие в играта. В случай, че изпратите е-мейл с искане за заличаване на личните ви данни, вие се отказвате от участието си в играта.

6. Участниците в играта се съгласяват първото име, първата буква от фамилията им и градът им да бъдат публикувани на сайтовете и фейсбук страниците на организаторите, в случай че са изтеглени като печеливши.

7. Периодът на провеждане на играта е от 10:30 на 19 май 2018 г. до 23:59 часа на 27 май 2018 г.

8. Наградите, които могат да бъдат спечелени са: два броя детска тениска с визия от „Соло: История от Междузвездни войни“, един брой тефтер с визия от „Соло: История от Междузвездни войни“ и един брой несесер с визия от „Соло: История от Междузвездни войни“. Всяка награда ще отиде при един печеливш (четирима печеливши общо).

9. Четиримата печеливши ще бъдат изтеглени чрез томбола от 3-членна комисия, съставена от членове на екипа на SciFi.bg, и обявени на сайта www.scifi.bg на 28 май 2018 г. Томболата се провежда на територията на Република България.

9.1. Печелившите в играта се уведомяват за наградата си чрез съобщение на електронната поща, с която са се регистрирали, като от тях се изисква в 10-дневен срок от изпращането на съобщението да посочат своя адрес за доставка на наградата (или офис на Тип-топ куриер по избор) и да потвърдят своя телефон. В случай, че не отговорят в този срок, печелившите губят правото да получат наградата си. Организаторите не носят отговорност за нередовно проверяване на посочените е-мейл адреси, грешно попълнени е-мейл адреси, технически неизправности и др.

9.2. Наградите ще бъдат изпратени до подадения от печелившия адрес с куриер от Форум Филм България за сметка на организатора в 12-дневен срок от обявяването на победителите. Куриерът уведомява за получената пратка по телефона.

9.3. Организаторите не носят отговорност за непотърсени награди.

9.4. Организаторите не поемат отговорност, в случай че печелившият не може да вземе или е възпрепятстван да използва спечелената награда.

9.5. Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупки.

10. Наградите са осигурени от Форум Филм България.

11. Наградите не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни за тяхната парична стойност. Организаторите нямат задължение за удържане на авансов ДОД върху стойността на наградите.

12. Всички участници в играта, въвели данните си за регистрация, се съгласяват с настоящите правила.

13. Организаторът си запазва правото да промени настоящите правила за участие в хода на играта, като промените ще бъдат обявени на адрес http://scifi.bg/statii/specheli-s-han-solo.