Avengers-iw 1000x300

Спечели с Отмъстителите!

„Отмъстителите: Война без край“ идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX на 27 април 2018 г. и ви носи 4 фенски награди!

Безпрецедентното киноприключение, продължило десет години и обхващащо цялата филмова вселена на Марвел, ще достигне своята кулминация в зрелищна и мащабна смъртоносна битка в Avengers: Infinity War. Отмъстителите и техните супергеройски съюзници трябва да са готови да пожертват всичко, което притежават, за да спрат веднъж завинаги всесилния Танос, преди да завърши плана си за разрушаване на Вселената.

И вие можете да им помогнете, като участвате в нашата игра със страхотни награди! Отговорете на въпроса по-долу и изберете за кой от четирите подаръка искате да се борите. Срокът на играта е до 6 май включително, а печелившите ще бъдат изтеглени чрез томбола на 7 май. Можете да участвате само веднъж.

^ Четирите награди, от които можете да спечелите една по избор – шапка, тениска, визитник или тефтер.

[ninja_form id=34]

Правила за участие

1. Играта се организира от Форум Филм България в партньорство със SciFi.bg.

2. Играта и пълните й правила са позиционирани на адрес: http://scifi.bg/statii/specheli-s-otmastitelite/, за периода на играта, където всеки може да се запознае с тях.

3. Право на участие има всеки български гражданин, като се участва само веднъж.

3.1. Нямат право на участие членовете на екипа на SciFi.bg и служителите на Форум Филм България, както и членовете на техните семейства.

3.2. При съмнения за измама или заобикаляне на правилата участникът се дисквалифицира.

4. В рамките на настоящата игра участниците посочват кой е техният любим супергерой или супергероиня от отряда на Отмъстителите и коя награда предпочитат да спечелят. Печелившите в играта се определят на томболен принцип, като в томболата участват всички, попълнили коректно формуляра за участие.

5. По силата на общоевропейския регламент GDPR, събраните в хода на играта име и фамилия, адрес, е-мейл и телефон представляват лични данни. Те ще бъдат използвани от организаторите единствено с цел администриране на играта, връзка с печелившия и изпращане на наградата до него. Участието в играта се удостоверява с получаване на мейл на посочения адрес. Веднага след приключване на играта вашите лични данни ще бъдат изтрити. По всяко време преди това можете да поискате заличаването им чрез отговор в свободен текст на е-мейла, получен за потвърждение на вашето участие в играта. В случай, че изпратите е-мейл с искане за заличаване на личните ви данни, вие се отказвате от участието си в играта.

6. Участниците в играта се съгласяват първото име, първата буква от фамилията им и градът им да бъдат публикувани на сайтовете и фейсбук страниците на организаторите, в случай че са изтеглени като печеливши.

7. Периодът на провеждане на играта е от 10:30 на 26 април 2018 г. до 23:59 часа на 6 май 2018 г.

8. Наградите, които могат да бъдат спечелени са: един брой шапка с логото на Отмъстителите, един брой тениска с визия от Отмъстителите, един брой визитник с логото на Отмъстителите и един брой тефтер с визия от Отмъстителите. Всяка награда ще отиде при един печеливш (четирима печеливши общо).

9. Четиримата печеливши ще бъдат изтеглени чрез томбола от 3-членна комисия, съставена от членове на екипа на SciFi.bg, и обявени на сайта www.scifi.bg на 7 май 2018 г. Томболата се провежда на територията на Република България.

9.1. Печелившите в играта се уведомяват за наградата си чрез съобщение на електронната поща, с която са се регистрирали, и му отговарят с потвърждение на изпратените адрес и телефон в 10-дневен срок от изпращането на съобщението. В случай, че не отговорят в този срок, печелившите губят правото да получат наградата си. Организаторите не носят отговорност за нередовно проверяване на посочените е-мейл адреси, грешно попълнени е-мейл адреси, технически неизправности и др.

9.2. Наградите ще бъдат изпратени до подадения от печелившия адрес с куриер от Форум Филм България за сметка на организатора в 12-дневен срок. Куриерът уведомява за получената пратка по телефона.

9.3. Организаторите не носят отговорност за непотърсени награди.

9.4. Организаторите не поемат отговорност, в случай че печелившият не може да вземе или е възпрепятстван да използва спечелената награда.

9.5. Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупки.

10. Наградите са осигурени от Форум Филм България.

11. Наградите не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни за тяхната парична стойност. Организаторите нямат задължение за удържане на авансов ДОД върху стойността на наградите.

12. Всички участници в играта, въвели данните си за регистрация, се съгласяват с настоящите правила.

13. Организаторът си запазва правото да промени настоящите правила за участие в хода на играта, като промените ще бъдат обявени на адрес http://scifi.bg/statii/specheli-s-otmastitelite/.