Финални трейлъри за The Mummy, Spider-Man, Valerian

Последен шанс да се зарибите за „Мумията“, „Спайдър-мен: Завръщане у дома“ и „Валериан и градът на хиляда планети“.

Отново сме ви събрали колекция от интересни трейлъри, и то само на очаквани блокбъстъри.

Започваме с новата „Мумия“, в която главната роля се изпълнява от Том Круз. Още преди време стана ясно, че тя няма да има нищо общо с филмите на Брендън Фрейзър, макар че в последния трейлър виждаме и 2-3 опита за пресъздаване на хумора от тях. Явно римейкът няма да е чак толкова мрачен, за колкото се изкарваше в началото, което означава, че и Мрачната вселена, за чието начало ще послужи, все пак ще има проблясъци на по-леки моменти. Други герои, които предстои да бъдат съживени и вкарани в общата Мрачна вселена, са Невидимият човек, Франкенщайн, Фантомът от операта, Чудовището от Синята лагуна и др. Преди да стигнем до тях обаче, нека видим как Том Круз ще се справи със своето собствено чудовище. Премиерата е на 9 юни.

А ако искате да се надъхате за Мрачната вселена, която тепърва ще се разгръща в кината, вижте и трейлъра, който Юнивърсал са ви подготвили с кадри от старите филми. Впрочем, през 40-те години на миналия век споменатите филмови чудовища също са били част от споделена вселена, така че не си мислете, че Марвел са открили топлата вода.

Като споменахме Марвел, не си мислете, че ще дойде скоро денят, в който да не се очаква техен филм. Светът се готви за Човека-паяк и първия му злодей във вселената на Отмъстителите, Лешояда (или Вълчър). Именно за него има повече информация в новите трейлъри. Време е отделено и за комични моменти около Питър Паркър, вълнението му около това да е част от своите идоли-супергерои и специалния му костюм с технологични подобрения, подарък лично от Тони Старк. Премиерата е на 7 юли.

За финал – един филм, който може и да не разбие бокс-офисите по света, но определено демонстрира амбиции да го направи. С поредна порция впечатляващи анимации и космически гледки, „Валериан и градът на хиляда планети“ на Люк Бесон просто ви задължава да му дадете шанс. Независимо дали сте чували за комиксите, на които е базиран най-скъпият филм, продуциран във Франция досега, не можете да отречете, че са се старали за него. И ако актьорите в главните роли са ви основният проблем да му се доверите, то финалният трейлър ви разбира и ви ги показва минимално. Премиерата е на 21 юли.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.