tomb raider koi pecheli

Кой спечели с Лара Крофт!

Отговори на въпроса и участвай в жребия за две фенски награди от 12 до 19 март.

Изображение с име: Digital Poster - Tomb Raider December 2017Филмът „Tomb Raider: Първа мисия“ излиза по кината предпремиерно на 14 март и премиерно от 16 март на 3D, IMAX 3D и 4DX. Той ще представи съвременна версия на култовата екшън героиня Лара Крофт, която ще преживее нови приключения и изпитания. В ролята е носителката на „Оскар“ Алисия Викандер („Момичето от Дания“, „Ex Machina: Бог от машината“).

Лара Крофт е независимата дъщеря на ексцентричен авантюрист, който изчезва, когато тя едва навлиза в тинейджърските си години. Сега, вече млада жена на 21-годишна възраст, без истинска цел и посока в живота си, Лара работи като вело-куриер по улиците на Лондон, едва успява да плати наема си и рядко посещава лекциите, необходими ѝ да завърши образованието си. Твърдо решена да открие своя собствен път, тя отказва да застане начело на международната бизнес империя на баща си също толкова непоколебимо, колкото отхвърля идеята, че него наистина вече го няма. Неспособна да приеме фактите и да продължи напред с живота си седем години след изчезването му, дори Лара не може да разбере какво точно я тласка към това веднъж завинаги да разгадае пъзела около тайнствената му смърт.

Тръгвайки против волята и последното му желание, тя оставя всичко, което познава, зад себе си, в търсене на последната известна дестинация на баща си: легендарна гробница на митичен остров насред смъртоносните води на Дяволско море, който може би се намира някъде край бреговете на Япония. Но мисията ѝ няма да е лесна – дори достигането до острова ще е изключително коварно. Залозите не биха могли да са по-високи за Лара. Бореща се с предизвикателствата, въоръжена единствено с острия си ум, сляпа вяра и упорит дух, тя трябва да премине границата на собствените си възможности. Ако оцелее в опасното приключение, това може да се окаже нейното израстване, което да ѝ спечели името Tomb Raider.

 

Играта приключи! Победителите са:

Гергана Ц. от с. Голям Чардак – Комплект за оцеляване
Гинка А. от гр. Кърджали – 3D-пъзел

237 човека се включиха в играта, като 116 се бориха за 3D-пъзела, а 121 – за комплекта за оцеляване. Честито на печелившите!

Изображение с име: TR_survival kit_puzzle
Двете награди – комплект за оцеляване (вляво) и 3D-пъзел (вдясно)

Правила за участие:

1. Играта се организира от Форум Филм България в партньорство със SciFi.bg.

2. Право на участие имат всички български граждани, с изключение на служителите на SciFi.bg и Форум Филм България, както и членовете на техните семейства. Всяко лице, отговарящо на тези условия, може да се регистрира за участие в настоящата игра само веднъж.

3. В рамките на настоящата игра участниците трябва да посочат кое е любимото им оръжие от арсенала на Лара Крофт. Победителите в играта се определят на лотариен принцип, като в жребия се включват всички участници, отговорили на въпроса.

4. Играта е позиционирана на адрес: http://scifi.bg/statii/igrai-i-specheli-s-lara-kroft/

5. Периодът на провеждане на играта е от 12 март 2018 г. до 23:59 часа на 19 март 2018 г.

6. Наградите са един комплект за оцеляване и един 3D-пъзел, като всеки от тях ще отиде при един победител (двама победители общо).

7. Двамата победители ще бъдат изтеглени чрез жребий и обявени на сайта www.scifi.bg на 20 март 2018 г.

7.1. Победителите в играта се уведомяват за наградата си чрез съобщение на електронната поща, с която са се регистрирали. В случай, че връзката не може да се осъществи поради нередовно проверяване на посочените е-мейл адреси, които победителите са оставили за контакт, или заради техническа неизправност, организаторите не носят отговорност.

7.2. Наградите ще бъдат изпратени до подадения от победителя адрес с куриер. Възможно е и да бъдат получени от офиса на Форум Филм България.

7.3. Организаторите не носят отговорност за непотърсени награди.

7.4. Организаторите не поемат отговорност, в случай, че победителят не може да вземе или е възпрепятстван да използва спечелената награда.

7.5. Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупки.

8. Наградите са осигурени от Форум Филм България.

9. Наградите не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни за тяхната парична стойност.

10. Всички участници в играта, въвели данните си за регистрация, се съгласяват с настоящите правила.

11. Организаторът си запазва правото да промени настоящите правила за участие в хода на играта.

 

Warner Bros. Pictures и Metro-Goldwyn Mayer Pictures представят Tomb Raider: Първа мисия – историята на младата и решителна Лара Крофт и пътя, който изминава, за да се превърне в световноизвестна героиня. Освен Алисия Викандер във филма участват още Уолтън Гогинс („Омразната осморка“), Доминик Уест (The Wire, 300), Даниел Ву („Геобуря“, Into the Badlands), Хана Джон-Кеймън („Игра на тронове“) и др. Режисьор е Роар Утауг (The Wave), сценарият е дело на Женива Робъртсън-Дуорет и Алистър Сидънс, по идея на Еван Дохърти и Женива Робъртсън-Дуорет. Продуцент е носителят на „Оскар“ Греъм Кинг („От другата страна“).

Tomb Raider: Първа мисия идва в кината на 3D и IMAX 3D на 16 март 2018 г.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата