Кой спечели от „Аватар: Природата на водата“

Киносъбитието на годината „Аватар: Природата на водата“ е тук! Вижте кой спечели от нашата игра с награди и няколко от най-интересните отговори на поставения въпрос.

Тази година Коледа идва по-рано и ни носи подарък, трепетно очакван от десетилетия. От днес, само в кината, се завръщаме на Пандора с амбициозното, епично и впечатляващо киноизживяване „Аватар: Природата на водата“ – дълго подготвяното от Джеймс Камерън продължение на мегахита „Аватар“ (2009), който със световни приходи от 2,84 милиарда долара продължава да е най-касовият филм на всички времена.

Повече от десет години след събитията в „Аватар“ Джейк Съли (Сам Уортингтън) живее щастливо заедно с Нейтири (Зоуи Салдана) и техните деца. Когато стара заплаха се завръща на Пандора, двамата са принудени да напуснат дома си и да се отправят към различни региони на изобилстващата от живот луна и да търсят помощта на други на‘ви племена. Неприятностите обаче ги следват по петите – „Аватар: Природата на водата“ е разказ за трагедиите, които преживяват Джейк и Нейтири и битките, които водят, за да останат живи и да запазят семейството си заедно.

„Аватар: Природата на водата“ вече те очаква на големия екран на 3D, HFR 3D, IMAX 3D и 4DX, в дублирана и субтитрирана версия. По този повод обявихме поредната си игра с награди, а точно в деня преди Коледа обявяваме и победителите:

 • Владимир Тодоров печели метална бутилка
 • Радослав Макаринов печели метална бутилка
 • Ангел Дамянов печели безжично зарядно

Честито!

Молим Владимир Тодоров да се свърже с нас, тъй като посоченият от него е-мейл адрес е невалиден. Ако това не се случи до 29.12, ще изберем нов победител на негово място.

Ето и малка част от най-интересните отговори на въпроса „Ако живеехте като на’ви – високите сини извънземни на планетата Пандора – как щяха да минават дните ви? С какво щяхте да се занимавате и кой аспект на живота там би ви харесал най-много?“

 • ОС: Ако имах възможността да живея на Пандора, щях да се занимавам с духовната сила, с нашите духовни братя и сестри (растения и животни), за да се опитам да намеря точната „рецепта“, как може да намерим баланс между племената и цялата останала разпръсната енергия на планетата, която е нашият дом. Как може да намерим смирението, духовността към всяка жива материя!? 🙂
 • КД: Във всички случай, щях да закрилям най-близките си хора, защото един баща е силен, само когато може да защитава собственото си семейство! Силата настъпва, едва тогава, когато има кого да защитиш!
 • КИ: Ако живеех на Пандора, щях да се занимавам с обучаването на най-малките във водата. Ако възникнат спешни ситуации, как да се защитават, като нападение от небесните хора. Щях да изследвам водната част на Пандора – да открия лечебната сила на всички водни растения.
 • ОВ: Ако живеех в Пандора, бих принадлежал на клан Меткаина – водата е моята страст, от която черпя позитивна енергия. Бих се научил да яздя дирикони (морските свещенни същества), защото за мен няма по-добър приятел от което й да животно. Връзката „цахейлу“, е основната ми цел, за да усетя истинската хармония в целият цикъл, наречен „Живот“.
 • СП: Ако имах възможността да живея в „Пандора“, щях да защитавам всяко едно животно и растение, защото силата, която дават тези създания, е неописуема, и само така, може да достигнеш до хармоничен баланс – като се опитваш да опазиш земята, на която живееш! Промяната е трудна, но не е невъзможна, защото на „Пандора“ няма невъзможни неща! 🙂
 • РЗ: Ако живеех на морския риф в Пандора, щях да се сприятеля с всички морски Тулкуни, за да си взаимодействаме с науката и знанията, които ние хората може да черпим от тях. В замяна, ние хората сме длъжни да коленичим пред тях и да обменяме с тях единствено позитивна енергия и огромно уважение.
 • АК: Ако живеех на морският риф в Пандора, щях да се сприятели с всички морски Тулкуни, за да си взаимодействаме с науката и знанията, които, ние, хората може да черпим от тях. В замяна, ние, хората, сме длъжни да коленичим пред тях, и да обменяме с тях единствено позитивна енергия, и огромно уважение.
 • ВТ: Ако можех да сбъдна най-голямата си филмова фантазия – да посетя веднъж в живота си Пандора. Щях да се отдам на философските и научни теми за опознаване на вътрешното си „Аз“, чрез връзката с природата. По какви механизми се задейства, и как може в дългосрочен план, да достигнем хармония. И какво точно означава „баланс“. Всъщност, мисля, че в бъдещето, е напълно възможно, хора от планетата „Земя“, да изобретят аватари, с които човечеството, би-могло да разузнава друга планета. Възможен ли е този сценарий да съществува в днешно време – извънземни да бъдат в човешки аватари, за да разузнават нашата „Земя“?
 • ПГ: На Пандора ми харесва това, че няма задръствания. Бих се разхождал с удоволствие. Не знам с какво друго бих се занимавал, но със сигурност знам с какво не бих- не бих си губил времето да ходя на плаж, защото няма да се сдобия с бронзов тен, тъй като ще съм син :):):)
Правила за участие

1. Играта се организира от Форум Филм България в партньорство със SciFi.bg.

2. Право на участие има всеки български гражданин, като се участва само веднъж.

2.1. Нямат право на участие членовете на екипа на SciFi.bg и служителите на Форум Филм България, както и членовете на техните семейства.

2.2. При съмнения за измама или заобикаляне на правилата участникът се дисквалифицира.

3. Печелившите в играта се определят на томболен принцип, като в томболата участват всички, попълнили коректно формуляра за участие и отговарящи на условията в точка 2.

4. По силата на общоевропейския регламент GDPR, събраните в хода на играта име и фамилия, адрес, е-мейл и телефон представляват лични данни. Те ще бъдат използвани от организаторите единствено с цел администриране на играта, връзка с печелившия и изпращане на наградата до него. Участието в играта се удостоверява с получаване на мейл на посочения адрес. Веднага след приключване на играта вашите лични данни ще бъдат изтрити. По всяко време преди това можете да поискате заличаването им чрез отговор в свободен текст на е-мейла, получен за потвърждение на вашето участие в играта. В случай, че изпратите е-мейл с искане за заличаване на личните ви данни, вие се отказвате от участието си в играта.

5. Участниците в играта се съгласяват първото име и фамилията им да бъдат публикувани на сайтовете и фейсбук страниците на организаторите, в случай че са изтеглени като печеливши. Играчите се съгласяват отговорите им да бъдат публикувани в отделна статия с техните инициали, в случай че администраторите решат да съставят такава.

6. Периодът на провеждане на играта е 16-23 декември 2022 г. с обявяване на печелившите на 24 декември.

7. Наградите, които могат да бъдат спечелени, са 2 бр. метална бутилка за течности от филма „Аватар: Природата на водата“, 1 бр. безжично зарядно от филма „Аватар: Природата на водата“. Всяка награда ще отиде при един печеливш (трима печеливши общо). Имайте предвид, че поради струпване на почивни дни и натовареност на куриерите е възможно доставката на наградата да се забави.

8. Печелившите ще бъдат изтеглени чрез томбола от 3-членна комисия, съставена от членове на екипа на SciFi.bg, и обявени на тази страница. Томболата се провежда на територията на Република България.

8.1. Печелившите в играта се уведомяват за наградата си чрез съобщение на електронната поща, с която са се регистрирали, като от тях се изисква в 5-дневен срок от изпращането на съобщението да посочат адреса, на който да им бъде изпратена наградата, или да посочат офис на Тип Топ Куриер за същото.

8.2. Организаторите не носят отговорност за нередовно проверяване на посочените е-мейл адреси, грешно попълнени е-мейл адреси, технически неизправности и др.

8.3. Организаторите не носят отговорност за непотърсени награди.

8.4. Организаторите не поемат отговорност, в случай че печелившият не може да вземе или е възпрепятстван да използва спечелената награда.

8.5. Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупки.

9. Наградите са осигурени от Форум Филм България.

10. Наградите не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни за тяхната парична стойност, както и за други награди. Организаторите нямат задължение за удържане на авансов ДОД върху стойността на наградите.

11. Всички участници в играта, въвели данните си за регистрация, се съгласяват с настоящите правила.

12. Организаторът си запазва правото да промени настоящите правила за участие в хода на играта, като промените ще бъдат обявени на тази страница.

Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |