Кой спечели в играта с Moonfall

Ще се изправим срещу тъмната страна на Луната в Moonfall от 4 февруари само в кината, IMAX и 4DX. Сега имате шанса да спечелите двоен билет за кино

На 4 февруари по кината тръгва новият филм на Роланд Емерих Moonfall. В зрелищното киноприключение носителката на „Оскар“ Хали Бери (Джон Уик 3, X-Мен), Патрик Уилсън (ПазителитеАквамен) и Джон Брадли (Игра на тронове) ще се отправят на опасна мисия до нашия естествен спътник, който крие смъртоносна тайна. Планът е прост: Спасяваме Луната. Спасяваме Земята.

По този повод правим нова игра с награди – двама от вас ще спечелят двоен кинобилет за Moonfall, който ще може да се използва в периода 4-18 февруари. За да участвате в жребия за един от двата двойни билета, трябва просто да попълните формуляра по-долу. Имате възможност да го направите до 31 януари, а победителите ще бъдат изтеглени на 1 февруари.

Затегнете коланите, защото от 4 февруари е време за MoonfallСамо в кината, IMAX и 4DX.

Играта приключи!

Победителите са:

Иван Падарев
Елена Георгиева

Правила за участие

1. Играта се организира от Форум Филм България в партньорство със SciFi.bg.

2. Право на участие има всеки български гражданин, като се участва само веднъж.

2.1. Нямат право на участие членовете на екипа на SciFi.bg и служителите на Форум Филм България, както и членовете на техните семейства.

2.2. При съмнения за измама или заобикаляне на правилата участникът се дисквалифицира.

3. Печелившите в играта се определят на томболен принцип, като в томболата участват всички, попълнили коректно формуляра за участие и отговарящи на условията в точка 2.

4. По силата на общоевропейския регламент GDPR, събраните в хода на играта име и фамилия, адрес, е-мейл и телефон представляват лични данни. Те ще бъдат използвани от организаторите единствено с цел администриране на играта, връзка с печелившия и изпращане на наградата до него. Участието в играта се удостоверява с получаване на мейл на посочения адрес. Веднага след приключване на играта вашите лични данни ще бъдат изтрити. По всяко време преди това можете да поискате заличаването им чрез отговор в свободен текст на е-мейла, получен за потвърждение на вашето участие в играта. В случай, че изпратите е-мейл с искане за заличаване на личните ви данни, вие се отказвате от участието си в играта.

5. Участниците в играта се съгласяват първото име и фамилията им да бъдат публикувани на сайтовете и фейсбук страниците на организаторите, в случай че са изтеглени като печеливши. Играчите се съгласяват отговорите им да бъдат публикувани в отделна статия с техните инициали, в случай че администраторите решат да съставят такава.

6. Периодът на провеждане на играта е от 25-31 януари 2022 г.

7. Наградите, които могат да бъдат спечелени са два двойни билета за кино за филма Moonfall. Всяка награда ще отиде при един печеливш (двама печеливши общо), които ще спечелят по 1 брой двоен кинобилет за филма Moonfall.

7.1. Наградата 1 бр. двоен кинобилет за филма Moonfall може да бъде използвана в периода: 04.02- 18.02, в предварително избрано и посочено на Огранизатора от печелившия участник кино от киноверигите Синема Сити или Кино Арена, в ден и час избрани от печелившия участник според програмата на киното;

7.2. Наградата не важи за 4DX формат;

7.3 Наградата не може да бъде заменяна за левовата й или каквато и да е друга равностойност, както и за други награди от филма Moonfall или друго филмово заглавие;

7.4. Наградата се получава на място в предварително избрано и посочено на Организатора от печелившия участник кино от киноверигите Синема Сити или Кино Арена, след като печелившият участник се легитимира пред оторизиран представител на съответната киноверига;

7.5. Наградата важи само и единствено за филма Moonfall, в избраното от победителя кино от киноверигита Синема Сити или Кино Арена, и в избрания от него ден и час, според програмата на киното;

8. Печелившите ще бъдат изтеглени чрез томбола от 3-членна комисия, съставена от членове на екипа на SciFi.bg, и обявени на тази страница на 1 февруари 2022 г. Томболата се провежда на територията на Република България.

8.1. Печелившите в играта се уведомяват за наградата си чрез съобщение на електронната поща, с която са се регистрирали, като от тях се изисква в 5-дневен срок от изпращането на съобщението да посочат имената на човека, на чието име да бъде издаден билетът, както и кино от веригите Синема Сити или Арена, в което наградата ще бъде употребена. В случай, че не отговорят в този срок, печелившите губят правото да получат наградата си.

8.2. Организаторите не носят отговорност за нередовно проверяване на посочените е-мейл адреси, грешно попълнени е-мейл адреси, технически неизправности и др.

8.3. Организаторите не носят отговорност, ако в избраното от печелившия участник кино от киноверигите Синема Сити или Кино Арена, в избрания от него ден и час, няма прожекция на филма Moonfall;

8.4. Организаторите не носят отговорност за непотърсени награди.

8.5. Организаторите не поемат отговорност, в случай че печелившият не може да вземе или е възпрепятстван да използва спечелената награда.

8.6. Организаторите не поемат никакви допълнителни разходи, свързани с ползването на наградата, в т.ч., но и не само, транспортни, за храна и всякакви други.

8.7. Организаторите не отговарят за качеството на наградата.

8.8. Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупки.

9. Наградите са осигурени от Форум Филм България.

10. Наградите не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни за тяхната парична стойност. Организаторите нямат задължение за удържане на авансов ДОД върху стойността на наградите.

11. Всички участници в играта, въвели данните си за регистрация, се съгласяват с настоящите правила.

12. Организаторът си запазва правото да промени настоящите правила за участие в хода на играта, като промените ще бъдат обявени на тази страница.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |