Кой спечели от играта с НЕ!?

Осмелявате ли се да погледнете нагоре? А да играете и да спечелите кинобилети? НЕ! е само в кината и IMAX от 19 август.

В малко и изолирано градче във вътрешността на Калифорния колоритните му обитатели стават свидетели на смразяващо откритие, заради което О. Дж. Хейууд (Даниел Калуя) обединява сили със сестра си Емералд (Кики Палмър), за да намерят неоспоримо доказателство, че нещо неестествено и чуждо дебне в облаците над дома им – нещо голямо, откачено и жадуващо за кръв и внимание.

Джордан Пийл, един от революционерите в модерния хорър, ни предизвиква да погледнем нагоре. Ще се осмелим ли? НЕ! е един иновативен проект, който ни дава възможност за едно, определено, атрактивно кинозабавление.

НЕ! е само в кината и IMAX от 19 август.

ИГРАТА ПРИКЛЮЧИ! Победителите са:
Любомир Иванов и Весела Йолковска
Правила за участие

1. Играта се организира от Форум Филм България в партньорство със SciFi.bg.

2. Право на участие има всеки български гражданин, като се участва само веднъж.

2.1. Нямат право на участие членовете на екипа на SciFi.bg и служителите на Форум Филм България, както и членовете на техните семейства.

2.2. При съмнения за измама или заобикаляне на правилата участникът се дисквалифицира.

3. Печелившите в играта се определят на томболен принцип, като в томболата участват всички, попълнили коректно формуляра за участие и отговарящи на условията в точка 2.

4. По силата на общоевропейския регламент GDPR, събраните в хода на играта име и фамилия, адрес, е-мейл и телефон представляват лични данни. Те ще бъдат използвани от организаторите единствено с цел администриране на играта, връзка с печелившия и изпращане на наградата до него. Участието в играта се удостоверява с получаване на мейл на посочения адрес. Веднага след приключване на играта вашите лични данни ще бъдат изтрити. По всяко време преди това можете да поискате заличаването им чрез отговор в свободен текст на е-мейла, получен за потвърждение на вашето участие в играта. В случай, че изпратите е-мейл с искане за заличаване на личните ви данни, вие се отказвате от участието си в играта.

5. Участниците в играта се съгласяват първото име и фамилията им да бъдат публикувани на сайтовете и фейсбук страниците на организаторите, в случай че са изтеглени като печеливши. Играчите се съгласяват отговорите им да бъдат публикувани в отделна статия с техните инициали, в случай че администраторите решат да съставят такава.

6. Периодът на провеждане на играта е от 17-23 август 2022 г.

7. Наградите, които могат да бъдат спечелени, са два двойни билета за кино за филма НЕ! (двама победители общо).

7.1. 1 бр. двоен кинобилет включва два кинобилета, валидни само и единствено за филма НЕ!, които важат в периода 25.08.2022 – 07.09.2022 за избрано от победителя кино само и единствено от киноверигите Синема Сити или Кино Арена на територията на Република България. Кинобилетите важат за прожекция на филма НЕ! за избран от победителя ден и час в предварително посоченото от него кино от веригите Синема Сити или Кино Арена, според програмата на киното. Организаторите не носят отговорност в случай че в посоченото кино няма прожекции на филма НЕ! в деня и часа, избрани от победителя. Кинобилетите за филма НЕ! не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност или каквато и да е друга равностойност, включително за други награди. Победителят получава своята награда 1 бр. двоен кинобилет за филма НЕ! след като се легитимира пред оторизиран представител, посочен на място, в предварително избраното от него кино от веригите Синема Сити или Кино Арена. Организаторът не поема никакви разходи, свързани с получаването и ползването на спечелената награда (включително, но не само пътни разходи; разходи за храна и всякакви други случайни разходи). Организаторите нямат задължение за удържане на авансов ДОД върху стойността на наградите.

8. Печелившите ще бъдат изтеглени чрез томбола от 3-членна комисия, съставена от членове на екипа на SciFi.bg, и обявени на тази страница на 24 август 2022 г. Томболата се провежда на територията на Република България.

8.1. Печелившите в играта се уведомяват за наградата си чрез съобщение на електронната поща, с която са се регистрирали, като от тях се изисква в 5-дневен срок от изпращането на съобщението да посочат имената на човека, на чието име да бъде издаден билетът, както и кино от веригите Синема Сити или Арена, в което наградата ще бъде употребена. В случай, че не отговорят в този срок, печелившите губят правото да получат наградата си.

8.2. Организаторите не носят отговорност за нередовно проверяване на посочените е-мейл адреси, грешно попълнени е-мейл адреси, технически неизправности и др.

8.3. Организаторите не носят отговорност за непотърсени награди.

8.4. Организаторите не поемат отговорност, в случай че печелившият не може да вземе или е възпрепятстван да използва спечелената награда.

8.5. Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупки.

9. Наградите са осигурени от Форум Филм България.

10. Всички участници в играта, въвели данните си за регистрация, се съгласяват с настоящите правила.

11. Организаторът си запазва правото да промени настоящите правила за участие в хода на играта, като промените ще бъдат обявени на тази страница.

Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |