Обявен е победителят в играта с „Откачалка“

Спечелете двоен билет за кино за филма „Откачалка“, по кината от 13 ноември.

Този ноември се оглеждайте за Откачалка – духовита и хаплива метафора за проблемите на тийнейджърите и трудностите на гимназиалния живот, в която неуверена в себе си ученичка разменя тялото си с безпощаден сериен убиец.

17-годишната Мили Кеслър (Катрин Нютън, Секс на куково лято) е съвсем обикновено момиче, което се опитва да бъде себе си и да „оцелее“ сред своите враждебно настроени популярни връстници в гимназията Блисфийлд. Но когато тя е нападната от Касапина (Винс Вон) – печално известния сериен убиец, върлуващ в града, нейните училищни тревоги се оказват най-малката ѝ грижа. Мистериозен древен кинжал става причина Касапина и Мили да се събудят с разменени тела и младото момиче влиза в надпревара с времето, за да развали проклятието, преди смяната да стане необратима и тя да остане завинаги в туловището на възрастния маниак.

Единственият проблем е, че Мили изглежда като издирвания в целия град внушителен психопат, което доста усложнява мисията ѝ. С помощта на своите приятели – социално ангажираната Найла (Селест О‘Конър, Ловци на духове: Наследство), ексцентричния Джошуа (Миша Ошерович, Щиглецът) и нейната любовна тръпка Букър (Юрая Шелтън, Портал на воините), тя измисля план как да спре кръвожадния убиец, който е открил, че младото женско тяло, с което се е сдобил, е перфектното прикритие за поредица убийства в нощта на бала.

Победител в играта за двоен билет за кино е……….  Младен Младенов. Честито! Очакваме от него да отговори на мейла си с избор на кино.

  • Билетите могат да бъдат ползвани в кино по избор на победителя от веригите Синемасити (www.cinemacity.bg) и Кино Арена (www.kinoarena.com). След като победителят посочи конкретно кино от веригата, Организаторите уведомяват съответното кино за имената на победителя и той може да ползва своята награда.
  • Отговорност на победителя е редовно да проверява е-мейла си и да отговори на уведомлението за печалба своевременно. Организаторите не носят отговорност за технически проблеми или грешно попълнени е-мейли.
  • Билетите важат за периода от 16.11 до 30.11.
  • Двоен билет за филма „Откачалка“ не може да бъде разменен за паричната му или каквато и да е друга равностойност. Печелившите нямат право да претендират за изплащането на левовата стойност на наградата.
  • Организаторите не носят отговорност, ако в посоченото от победителя кино, в избрания от него ден и час, в които иска да ползва наградата, филмът „Откачалка“ не се излъчва.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |