Кой спечели с „Пазители на галактиката Volume 3“

„Пазители на галактиката Volume 3“ е вече в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX. По този повод раздадохме страхотни награди от филма!

Настъпи премиерата на един от най-очакваните за тази година филми! В „Пазители на галактиката Volume 3“ нашите обичани герои изглеждат малко по-различно от обичайното. Звездния повелител Питър Куил все още оплаква смъртта на Гамора, но трябва да намери начин да обедини екипа около себе си, както за да спаси Вселената от надвиснала угроза, така и да защити един от тях. Мисия, която, ако не бъде завършена успешно, може да доведе до края на Пазителите такива, каквито ги познаваме.

Вече можете да гледате „Пазители на галактиката Volume 3“ само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX. А успоредно с това можете да участвате в нашата игра за една от двете страхотни галактически награди – оригинално спортно горнище от филма и оригинален тефтер от филма!

ИГРАТА ПРИКЛЮЧИ! Победителите са:

Тодор Николов печели оригинално спортно горнище
Валентин Веселинов печели оригинален тефтер

ЧЕСТИТО! И не забравяйте, че ние сме Грут!

Правила за участие

1. Играта се организира от Форум Филм България в партньорство със SciFi.bg.

2. Право на участие има всеки български гражданин, като се участва само веднъж.

2.1. Нямат право на участие членовете на екипа на SciFi.bg и служителите на Форум Филм България, както и членовете на техните семейства.

2.2. При съмнения за измама или заобикаляне на правилата участникът се дисквалифицира.

3. Печелившите в играта се определят на томболен принцип, като в томболата участват всички, попълнили коректно формуляра за участие и отговарящи на условията в точка 2.

4. По силата на общоевропейския регламент GDPR, събраните в хода на играта име и фамилия, адрес, е-мейл и телефон представляват лични данни. Те ще бъдат използвани от организаторите единствено с цел администриране на играта, връзка с печелившия и изпращане на наградата до него. Участието в играта се удостоверява с получаване на мейл на посочения адрес. Веднага след приключване на играта вашите лични данни ще бъдат изтрити. По всяко време преди това можете да поискате заличаването им чрез отговор в свободен текст на е-мейла, получен за потвърждение на вашето участие в играта. В случай, че изпратите е-мейл с искане за заличаване на личните ви данни, вие се отказвате от участието си в играта.

5. Участниците в играта се съгласяват първото име и фамилията им да бъдат публикувани на сайтовете и фейсбук страниците на организаторите, в случай че са изтеглени като печеливши. Играчите се съгласяват отговорите им да бъдат публикувани в отделна статия с техните инициали, в случай че администраторите решат да съставят такава.

6. Периодът на провеждане на играта е от 5-12 май 2023 г.

7. Наградите, които могат да бъдат спечелени, са:

  • 1 х оригинално спортно горнище от филма

  • 1 х оригинален тефтер от филма

Всяка награда ще отиде при един печеливш (двама печеливши общо).

7.1. Наградата не може да бъде заменяна срещу левовата й или каквато и да е друга равностойност, както и за друга награда от настоящия филм, или което и да е друго филмово заглавие, дистрибутирано от „Форум Филм България“ ЕООД. Организаторите нямат задължение за удържане на авансов ДОД върху стойността на наградите.

8. Печелившите ще бъдат изтеглени чрез томбола от 3-членна комисия, съставена от членове на екипа на SciFi.bg, и обявени на тази страница на 13 май 2023 г. Томболата се провежда на територията на Република България.

8.1. Печелившите в играта се уведомяват за наградата си чрез съобщение на електронната поща, с която са се регистрирали, като от тях се изисква в 5-дневен срок от изпращането на съобщението да посочат имената на човека, който да получи наградата, и неговите адрес и телефон.

8.2. Организаторите не носят отговорност за нередовно проверяване на посочените е-мейл адреси, грешно попълнени е-мейл адреси, технически неизправности и др.

8.3. Организаторите не носят отговорност за непотърсени награди.

8.4. Организаторите не поемат отговорност, в случай че печелившият не може да вземе или е възпрепятстван да използва спечелената награда.

8.5. Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупки.

9. Наградите са осигурени от Форум Филм България.

10. Всички участници в играта, въвели данните си за регистрация, се съгласяват с настоящите правила.

11. Организаторът си запазва правото да промени настоящите правила за участие в хода на играта, като промените ще бъдат обявени на тази страница.

Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |