Играй и спечели с „Подпалвачката“

По кината вече излезе филмът „Подпалвачката“. Играй и спечели двоен билет за кино или романа „Подпалвачката“ на Стивън Кинг!

По кината вече можете да гледате филма „Подпалвачката“, адаптация на култовия едноименен роман на Стивън Кинг.

Какво става, когато един зловещ научен експеримент излезе извън контрол? Какво се ражда от срещата между невинността и злото?

Мъж и жена се подлагат на свръхсекретен правителствен експеримент, целящ създаването на необикновени психически способности. По-късно двамата се женят. Ражда им се дъщеря. Но още от първите си дни момиченцето загатва за дивата и ужасяваща сила, която расте в него. Родителите отчаяно се опитват да овладеят тази сила и да научат детето да се държи „нормално“. Правителството иска „творението“ си обратно – за своите собствени безумни цели.

Само сега имате шанса да спечелите една от двете страхотни награди, които предлагаме по повод излизането на „Подпалвачката“! Попълнете правилно формуляра по-долу, отговорете вярно на въпроса и ще участвате в жребия за двоен билет за кино и за българското издание на романа „Подпалвачката“ от Стивън Кинг и издателство „Бард“.

 

Играта приключи. Победителите са:

Мартин Пенчев печели романа „Подпалвачката“
Ралица Бабакова печели двоен билет за кино за филма „Подпалвачката“

ЧЕСТИТО!

 

Правила за участие

1. Играта се организира от Форум Филм България в партньорство със SciFi.bg.

2. Право на участие има всеки български гражданин, като се участва само веднъж.

2.1. Нямат право на участие членовете на екипа на SciFi.bg и служителите на Форум Филм България, както и членовете на техните семейства.

2.2. При съмнения за измама или заобикаляне на правилата участникът се дисквалифицира.

3. Печелившите в играта се определят на томболен принцип, като в томболата участват всички, попълнили коректно формуляра за участие и отговарящи на условията в точка 2.

4. По силата на общоевропейския регламент GDPR, събраните в хода на играта име и фамилия, адрес, е-мейл и телефон представляват лични данни. Те ще бъдат използвани от организаторите единствено с цел администриране на играта, връзка с печелившия и изпращане на наградата до него. Участието в играта се удостоверява с получаване на мейл на посочения адрес. Веднага след приключване на играта вашите лични данни ще бъдат изтрити. По всяко време преди това можете да поискате заличаването им чрез отговор в свободен текст на е-мейла, получен за потвърждение на вашето участие в играта. В случай, че изпратите е-мейл с искане за заличаване на личните ви данни, вие се отказвате от участието си в играта.

5. Участниците в играта се съгласяват първото име и фамилията им да бъдат публикувани на сайтовете и фейсбук страниците на организаторите, в случай че са изтеглени като печеливши. Играчите се съгласяват отговорите им да бъдат публикувани в отделна статия с техните инициали, в случай че администраторите решат да съставят такава.

6. Периодът на провеждане на играта е от 14-21 май 2022 г.

7. Наградите, които могат да бъдат спечелени, са един двоен билет за кино за филма „Подпалвачката“ и един роман „Подпалвачката“. Всяка награда ще отиде при един печеливш (двама печеливши общо).

7.1. 1 бр. двоен кинобилет включва два кинобилета, валидни само и единствено за филма „Подпалвачката“, които важат в периода 23.05.2022 – 05.06.2022 за избрано от победителя кино само и единствено от киноверигите Синема Сити или Кино Арена на територията на Република България. Кинобилетите важат за прожекция на филма „Подпалвачката“ за избран от победителя ден и час в предварително посоченото от него кино от веригите Синема Сити или Кино Арена, според програмата на киното. Организаторите не носят отговорност в случай че в посоченото кино няма прожекции на филма „Подпалвачката“ в деня и часа, избрани от победителя. Кинобилетите за филма „Подпалвачката“ не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност или каквато и да е друга равностойност, включително за други награди от филма „Подпалвачката“ или друго филмово заглавие. Победителят получава своята награда 1 бр. двоен кинобилет за филма „Подпалвачката“ след като се легитимира пред оторизиран представител, посочен на място, в предварително избраното от него кино от веригите Синема Сити или Кино Арена. Организаторът не поема никакви разходи, свързани с получаването и ползването на спечелената награда (включително, но не само пътни разходи; разходи за храна и всякакви други случайни разходи).

7.2. Наградата не може да бъде заменяна срещу левовата й или каквато и да е друга равностойност, както и за друга награда от филма „Подпалвачката“, или което и да е друго филмово заглавие, дистрибутирано от „Форум Филм България“ ЕООД.

7.3. Наградата 1 брой кинобилет за филма „Подпалвачката“ се получава на място в предварително избрано и посочено на Организатора от печелившия участник кино от киноверигите Синема Сити или Кино Арена, след като печелившият участник се легитимира пред оторизиран представител на съответната киноверига; Наградата книга се получава по избран от победителя начин на доставка на посочен от него адрес.

7.4. Наградата 1 брой кинобилет за филма „Подпалвачката“ важи само и единствено за филма „Подпалвачката“, в избраното от победителя кино от киноверигита Синема Сити или Кино Арена, и в избрания от него ден и час, според програмата на киното;

8. Печелившите ще бъдат изтеглени чрез томбола от 3-членна комисия, съставена от членове на екипа на SciFi.bg, и обявени на тази страница на 22 май 2022 г. Томболата се провежда на територията на Република България.

8.1. Печелившите в играта се уведомяват за наградата си чрез съобщение на електронната поща, с която са се регистрирали, като от тях се изисква в 5-дневен срок от изпращането на съобщението да посочат имената на човека, на чието име да бъде издаден билетът, както и кино от веригите Синема Сити или Арена, в което наградата ще бъде употребена. В случай, че не отговорят в този срок, печелившите губят правото да получат наградата си.

8.2. Организаторите не носят отговорност за нередовно проверяване на посочените е-мейл адреси, грешно попълнени е-мейл адреси, технически неизправности и др.

8.3. Организаторите не носят отговорност за непотърсени награди.

8.4. Организаторите не поемат отговорност, в случай че печелившият не може да вземе или е възпрепятстван да използва спечелената награда.

8.5. Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупки.

9. Наградите са осигурени от Форум Филм България.

10. Наградите не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни за тяхната парична стойност. Организаторите нямат задължение за удържане на авансов ДОД върху стойността на наградите.

11. Всички участници в играта, въвели данните си за регистрация, се съгласяват с настоящите правила.

12. Организаторът си запазва правото да промени настоящите правила за участие в хода на играта, като промените ще бъдат обявени на тази страница.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |