Кой спечели с „Ренфийлд“

„Ренфийлд“ тръгва по кината на 14 април. Двама души спечелиха шанса да го гледат безплатно на кино с играта на SciFi.bg

Този петък ще получим възможност да гледаме „Ренфийлд“ в киносалоните – хорър комедия, която ще придаде съвсем ново значение на израза „токсична връзка“ и ще ни разкрие, че абсолютното злото не владее вечността без малко помощ.

Никълъс Холт влиза в ролята на Ренфийлд, изтерзания помощник на най-нарцистичния шеф в историята – Дракула, изигран от емблематичния майстор на нетипичните превъплъщения Никълъс Кейдж.

Сега имате шанс да спечелите двоен билет за кино. За целта трябва само да попълните формуляра по-долу и да стискате палци след това да бъдете изтеглени като победител в томболата. Крайният срок за участие е 16 април, а победителите ще бъдат изтеглени на 17 април. Периодът, в който ще можете да ползвате билетите, е 19 април – 4 май.

Играта приключи! Победителите са:

Радослав Демиров

Цветозар Йончев

Честито!

Правила за участие

1. Играта се организира от Форум Филм България в партньорство със SciFi.bg.

2. Право на участие има всеки български гражданин, като се участва само веднъж.

2.1. Нямат право на участие членовете на екипа на SciFi.bg и служителите на Форум Филм България, както и членовете на техните семейства.

2.2. При съмнения за измама или заобикаляне на правилата участникът се дисквалифицира.

3. Печелившите в играта се определят на томболен принцип, като в томболата участват всички, попълнили коректно формуляра за участие и отговарящи на условията в точка 2.

4. По силата на общоевропейския регламент GDPR, събраните в хода на играта име и фамилия, адрес, е-мейл и телефон представляват лични данни. Те ще бъдат използвани от организаторите единствено с цел администриране на играта, връзка с печелившия и изпращане на наградата до него. Участието в играта се удостоверява с получаване на мейл на посочения адрес. Веднага след приключване на играта вашите лични данни ще бъдат изтрити. По всяко време преди това можете да поискате заличаването им чрез отговор в свободен текст на е-мейла, получен за потвърждение на вашето участие в играта. В случай, че изпратите е-мейл с искане за заличаване на личните ви данни, вие се отказвате от участието си в играта.

5. Участниците в играта се съгласяват първото име и фамилията им да бъдат публикувани на сайтовете и фейсбук страниците на организаторите, в случай че са изтеглени като печеливши. Играчите се съгласяват отговорите им да бъдат публикувани в отделна статия с техните инициали, в случай че администраторите решат да съставят такава.

6. Периодът на провеждане на играта е от 10-16 април 2023 г.

7. Наградите, които могат да бъдат спечелени, са два двойни кинобилета за филма „Ренфийлд“, които важат в периода 19 април – 4 май за избрано от победителя кино, само и единствено от киноверигите Cinema City и Кино Арена (двама победители общо).

7.1. Кинобилетите важат за избран от победителя ден и час, в предварително посоченото от него кино от веригата Cinema City или Кино Арена, според програмата на киното.

7.2. Организаторите не носят отговорност в случай, че в посоченото от победителя кино няма прожекции на филма „Ренфийлд“ в деня и часа, избрани от победителя.

7.3. Кинобилетите за филма „Ренфийлд“ не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност или каквато и да е друга равностойност, както и за награди от друго филмово заглавие, дистрибутирано от Форум Филм България.

7.4. Победителят ще може да ползва спечелената от него награда – 1 бр. двоен кинобилет за филма „Ренфийлд“, след като се представи пред оторизиран представител на съответната киноверига, посочен му на място.

8. Печелившите ще бъдат изтеглени чрез томбола от 3-членна комисия, съставена от членове на екипа на SciFi.bg, и обявени на тази страница на 17 април 2023 г. Томболата се провежда на територията на Република България.

8.1. Печелившите в играта се уведомяват за наградата си чрез съобщение на електронната поща, с която са се регистрирали, като от тях се изисква в 5-дневен срок от изпращането на съобщението да посочат имената на човека, на чието име да бъде издаден билетът, както и кино от веригите Синема Сити или Арена, в което наградата ще бъде употребена. В случай, че не отговорят в този срок, печелившите губят правото да получат наградата си.

8.2. Организаторите не носят отговорност за нередовно проверяване на посочените е-мейл адреси, грешно попълнени е-мейл адреси, технически неизправности и др.

8.3. Организаторите не носят отговорност за непотърсени награди.

8.4. Организаторите не поемат отговорност, в случай че печелившият не може да вземе или е възпрепятстван да използва спечелената награда.

8.5. Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупки.

9. Наградите са осигурени от Форум Филм България.

10. Всички участници в играта, въвели данните си за регистрация, се съгласяват с настоящите правила.

11. Организаторът си запазва правото да промени настоящите правила за участие в хода на играта, като промените ще бъдат обявени на тази страница.

Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |