TLK 1000x300 vScifi2

Кой спечели с Цар Лъв!

„Цар Лъв“ тръгва в кината на 19 юли на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия! По този повод имаме игра с три страхотни награди!

Фенове ли сте на култовата анимация „Цар Лъв“ и готови ли сте за нейната съвременна версия? Тогава гледайте филма по кината! А преди това можете да спечелите три страхотни награди с визии от него – плажна кърпа, шапка и магнитна рамка за снимка.

ИГРАТА ПРИКЛЮЧИ!

Имаме нов рекорд откъм брой участници – цели 331 души! Има много интересни отговори на въпроса кой е царят на животните в България, при положение че у нас вече няма лъвове. Предложиха се мечката, вълкът, еленът, орелът, кучето, кокошката, лисицата, хлебарката, комарът и др., както и човекът, включително някои конкретни хора като Бойко Борисов, Румен Радев или Делян Пеевски. Грешни отговори нямаше, благодарим на всички за креативността!

В крайна сметка победители са:

  • Г. Симеонова печели шапка. Тя е посочила Цар Плъх!
  • Х. Иванова печели плажна кърпа. Тя е посочила Вълците на Витоша!
  • Ц. Илиева печели магнитна рамка. Тя е посочила Котките!

Честито! А на останалите – повече късмет следващия път!

Бутон за зареждане на YouTube видео

Правила за участие

1. Играта се организира от Форум Филм България в партньорство със SciFi.bg.

2. Играта и пълните й правила са позиционирани на адрес https://scifi.bg/statii/igraj-i-specheli-s-tsar-lav/ за периода на играта, където всеки може да се запознае с тях.

3. Право на участие има всеки български гражданин, като се участва само веднъж.

3.1. Нямат право на участие членовете на екипа на SciFi.bg и служителите на Форум Филм България, както и членовете на техните семейства.

3.2. При съмнения за измама или заобикаляне на правилата участникът се дисквалифицира.

4. Печелившите в играта се определят на томболен принцип, като в томболата участват всички, попълнили коректно формуляра за участие и отговарящи на условията в точка 3.

5. По силата на общоевропейския регламент GDPR, събраните в хода на играта име, фамилия, е-мейл представляват лични данни. Те ще бъдат използвани от организаторите единствено с цел администриране на играта, връзка с печелившия и изпращане на наградата до него. Участието в играта се удостоверява с получаване на мейл на посочения адрес. Веднага след приключване на играта вашите лични данни ще бъдат изтрити. По всяко време преди това можете да поискате заличаването им чрез отговор в свободен текст на е-мейла, получен за потвърждение на вашето участие в играта. В случай, че изпратите е-мейл с искане за заличаване на личните ви данни, вие се отказвате от участието си в играта.

6. Участниците в играта се съгласяват първото име и първата буква от фамилията им да бъдат публикувани на сайтовете и фейсбук страниците на организаторите, в случай че са изтеглени като печеливши. Играчите се съгласяват отговорите им да бъдат публикувани в отделна статия с техните инициали, в случай че администраторите решат да съставят такава.

7. Периодът на провеждане на играта е от 17 юли 2019 г. до 23:59 часа на 23 юли 2019 г.

8. Наградите, които могат да бъдат спечелени са: една плажна кърпа, една шапка и една магнитна рамка за снимки, всички с визии от филма „Цар Лъв“. Всяка награда ще отиде при един печеливш (трима печеливши общо).

9. Печелившите ще бъдат изтеглени чрез томбола от 3-членна комисия, съставена от членове на екипа на SciFi.bg, и обявени на сайта https://scifi.bg/statii/igraj-i-specheli-s-tsar-lav/ на 24 юли 2019 г. Томболата се провежда на територията на Република България.

9.1. Печелившите в играта се уведомяват за наградата си чрез съобщение на електронната поща, с която са се регистрирали, като от тях се изисква в 5-дневен срок от изпращането на съобщението да посочат своя адрес за доставка на наградата (или офис на Тип-топ куриер по избор) и да потвърдят своя телефон. В случай, че не отговорят в този срок, печелившите губят правото да получат наградата си. Организаторите не носят отговорност за нередовно проверяване на посочените е-мейл адреси, грешно попълнени е-мейл адреси, технически неизправности и др.

9.2. Наградите ще бъдат изпратени до подадения от печелившия адрес с куриер от Форум Филм България за сметка на организатора в 10-дневен срок от обявяването на победителите. Куриерът уведомява за получената пратка по телефона.

9.3. Организаторите не носят отговорност за непотърсени награди.

9.4. Организаторите не поемат отговорност, в случай че печелившият не може да вземе или е възпрепятстван да използва спечелената награда.

9.5. Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупки.

10. Наградите са осигурени от Форум Филм България.

11. Наградите не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни за тяхната парична стойност. Организаторите нямат задължение за удържане на авансов ДОД върху стойността на наградите.

12. Всички участници в играта, въвели данните си за регистрация, се съгласяват с настоящите правила.

13. Организаторът си запазва правото да промени настоящите правила за участие в хода на играта, като промените ще бъдат обявени на адрес https://scifi.bg/statii/igraj-i-specheli-s-tsar-lav/.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата