Клипчета от Agents of SHIELD, Outlander, Salem

Промо за следващия епизод на „Агентите от ЩИТ“, трейлър за втората половина от първи сезон на „Другоземка“, смущаващи тийзъри за „Салем“.

Отново е време за нови телевизионни трейлъри. Как ще се развиват в бъдеще любимите ни сериали и какво ни очаква в техните нови епизоди?

„Агентите от ЩИТ“ излязоха в зимна ваканция през декември, като завършиха полусезона не с клифхенгър, а направо с клиф-експлозия! Скай и Райна вече имат суперсили, но докато втората се целеше към тях през цялото време, първата тепърва ще се учи да се справя с новото си амплоа.

 

„Другоземка“ също се нарежда сред интересните сериали, като неговата зимна почивка беше много по-дълга, да не кажем брутална. Въпреки това, историята на Клер и Джейми ще продължи и дано чакането да си струва. Така или иначе, драмата е подновена и за втори сезон от 13 епизода, така че поне можем да сме сигурни, че сериалът ще има бъдеще и в по-дългосрочен план. Просто трябва да почакаме…

 

Накрая, но не и по значение са тийзърите от „Салем“. Вещерският сериал от миналата година изненада с някои доста добри решения и може би през втория си сезон ще успее да преодолее своите слабости? Стискаме палци на предстоящата вещерска война да вдигне залога!

 

Agents of S.H.I.E.L.D продължават на 3 март, Outlander се завръща на 4 април, а Salem – на 5 април.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |