mama-ascr3-hh

Клипчета от Mama, A Haunted House, Assassin’s Creed 3

Трейлъри за „Мама“ на Гилермо дел Торо и „Обитавана къща“ на Марлон Уейънс и клипчето, с което започва „Орденът на асасините 3“.

Когато се появи онлайн, първият трейлър на хоръра „Мама“, направен от Гилермо дел Торо, изглеждаше интересен, но не и феноменален. Е, ако и вторият трейлър не ви накара да се скриете под одеалото или поне да се разтреперите, то вероятно или сте безстрашни, или сте гледали твърде много филми на ужасите. Вижте за каква страхотия става дума:

 

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

„Майчината любов никога не умира“, а? Да се надяваме само, че това не е от трейлърите, които показват всички добри сцени от филма и обезсмислят гледането му.

А сега, ако сте се показали достатъчно иззад дивана, за да продължим с трейлърите, ще се опитаме да ви разсеем с пародия на ужаси в стил „Страшен филм“. „Обитавана къща“ е създадена именно от един от сценаристите на поредицата Scary Movie, Марлон Уейънс, и е в така обожавания от филммейкърите напоследък псевдодокументален стил. Нещо повече, A Haunted House залага на същите дебелашки майтапи, които Уейънс е писал и преди.

 

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

За финал, да разсеем окончателно страховете ви, минаваме на съвсем различна медия и жанр, за да ви покажем клипчето, което ще се пуска в началото на Assassin’s Creed 3. Ролята на Дезмънд в играта може да е съкратена, неговата поява може би е последна за поредицата, но значението на делата му си остава огромно – факт, който всички следващи части и експанжъни ще уважават.

 

http://www.youtube.com/watch?v=kuFTyqkQxy0

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата