Клипчета за The Walking Dead, Bitten, The Strain

Трейлър за втората половина от пети сезон на „Живите мъртви“ и тийзъри за вторите сезони на „Ухапана“ и „Напаст“.

Новата порция трейлъри за фантастични сериали е вече тук! Февруари ще бъде добър месец за любителите на жанра, защото именно тогава ще се завърнат „Живите мъртви“ и „Ухапана“. Втори сезон на „Напаст“ е още далеч, но и за него имаме хубаво тийзърче.

Започваме със зомбитата като най-вървежни. Рик и компания ще направят всичко необходимо, за да оцелеят, а ако се вярва на трейлърчето, ще намерят и нова база, в която да се чувстват в относителна безопасност.

 

Bitten не е най-гледаният сериал на Space и Syfy (двете телевизии го продуцират заедно), но е доста харесван от любителите на тийнейджърски свръхестествени истории. В новия тийзър виждаме всеки от важните герои в подходяща за него обстановка.

 

The Strain започна добре, но потъна в някои клишета и абсурдни моменти по-късно в сезона. Въпреки това една от силите му беше доброто изобразяване на постепенното разпадане на света и обществото с напредването на вампирската чума. Е, апокалипсисът ще се разрази с пълна сила във втори сезон, поне ако се вярва на този тийзър.

 

„Живите мъртви“ се завръща на 8 февруари, „Ухапана“ – на 7 февруари, а „Напаст“ – някъде през лятото.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |