tv home cinema television

Нови кадри от The Witcher, Foundation, Rebel Moon

Клип с бойна сцена от трети сезон на „Вещерът“, пълен и вдъхновяващ нов трейлър за „Фондация“ втори сезон и клип зад кадър на предстоящия филм „Бунтовническа луна“.

Този уикенд се проведе събитието TUDUM, на което Netflix обявява най-вълнуващите новини за предстоящите си продукции. От него знаем, че Линда Хамилтън се присъединява към актьорския състав за последния сезон на Stranger Things! Разбира се, бяха пуснати и много видео материали, два от които ще видите в тази сборна статия.

Започваме с Хенри Кавил, който мачка като за последно с култовото си превъплъщение в Гералт. Вещерът, Сири и Йенефер остават главните герои в този сериал и явно тази година ще прекарат доста повече време заедно. Неотдавна си направихме този извод от първия пълен трейлър, а сега го виждаме и в този клип с доста готина бойна сцена, в която за 2 минути виждаме изобилие от магии, мечове и кървища. Първата половина от трети сезон на The Witcher излиза на 29 юни по Netflix.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Apple tv+ не останаха по-назад – те пък пуснаха пълен трейлър за страхотния си сериал „Фондация“. Да, вече установихме, че той няма много общо с книгите – адаптира първите трийсетина страници, след което се развива по свой собствен начин. Но е як сам по себе си! Трейлърът ни разкрива, че Императорът се обръща против Фондацията, защото вярва, че именно тя заплашва Империята. Така той предизвиква втория голям кризис, предвиден в общи линии от Селдън. Но, както знаем от първи сезон и от книгата, Селдън е помислил за всичко и винаги печели, дори векове след смъртта си. Втори сезон на Foundation се завръща на 14 юли по Apple TV+.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Завършваме с един дългоочакван филм – „Бунтовническа луна“ на Зак Снайдер. Както знаем, той вече твори не за киното, а за Netflix. След спорното си представяне във вселената на DC той премина към стрийминг платформата, където направи филм и негово разклонение за банков обир по време на зомби апокалипсис. Следващият му проект е филм, за който той си е мечтал през последните 20 години – научнофантастична история, изпълнена с екшън и забавен каданс, присъстващ дори в този клип зад кадър. За Rebel Moon ще почакаме чак до 22 декември.

Бутон за зареждане на YouTube видео