cinema

Нови трейлъри: First Man, Goosebumps 2, Grinch, Bumblebee

Кината вече се готвят за останалите филми до края на годината.

Тазседмичната порция трейлъри е посветена на киното – четири предстоящи филма са пуснали нови рекламни клипчета.

„Първият човек“ наскоро беше нахокан от американските републиканци, че не показвал забиването на знамето на Луната и с това уронвал престижа на НАСА и САЩ. Новата реклама контрира обвиненията с изобилие от патриотични речи и геройски моменти за Нийл Армстронг, изигран от Раян Гослинг. Премиерата на First Man е след няколко седмици – на 12 октомври.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Goosebumps 2: Haunted Halloween вече се представи веднъж с акцент върху куклата от първия филм и новите деца като главни герои, сега се фокусира върху гумените мечета, които са колкото сладки, толкова и плашещи. За съжаление, без Джак Блек като Р. Л. Стайн (реалният автор на книгите, върху които филмите са базирани) и без симпатичните стари герои, този филм няма големи шансове за успех. Все пак ще му дадем шанс, тъй като първият беше приятна изненада – може продължението да я повтори. Премиерата е на 12 октомври.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Като ни е тръгнало на детски, да продължаваме с тях докрай. Ако случайно си спомняте за „Как Гринч открадна Коледа“ с добри чувства, сега ще имате възможност отново да ги изпитате, че и да ги предадете на следващото поколение с „Гринч“. Този път озвучаван от Бенедикт Къмбърбач, макар че кой знае кой ще го дублира в българските кина. Въпреки че сюжетът на The Grinch отново е коледен, премиерата е още на 9 ноември.

Бутон за зареждане на YouTube видео

В трейлъра за „Бъмбълби“ пък се оказва, че не само неговото приятелство с момичето ще бъде важно за сюжета – ще се намесят и други трансформъри, включително емблематичният Оптимус Прайм. Анимацията отново е на по-високо ниво спрямо предишните филми, но в качеството на сценариите тенденцията е обратна, така че надеждите ни не са големи. Може Bumblebee да е истинският коледен филм, защото премиерата му е на 21 декември.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата