tv

Нови трейлъри за Doctor Who, Supernatural, Daredevil, Maniac

Вижте кадри от сезон 11 на „Доктор кой“ и сезон 14 на „Свръхестествено“, както и тийзъри за сезон 3 на „Дявол на доброто“ и първи сезон на „Маниак“.

В тазседмичната порция трейлъри се радваме на цели четири нови реклами.

Започваме с тази на Doctor Who, където чакаме нов сезон от над година (с малко прекъсване за регенерацията в коледния епизод). Маркетингът все още се старае усилено да наложи Джоди Уитакър като новия Доктор и да затвори устите на всички, които се съмняват дали жена може да играе образа. Честно казано, в тази конкретна реклама впечатленията са смесени – от една страна, репликите са на място и Уитакър със сигурност е достатъчно симпатична, но от друга, в твърде много кадри я виждаме с едно и също объркано лице (а пък и музиката е ужасна). Иначе преобладават сцените на извънземни светове, което означава, че най-вероятно ТАРДИС ще приеме новата си стопанка рано или късно (или тя ще намери друг начин да пътува заедно с новите си придружители). Премиерата е на 7 октомври.

Бутон за зареждане на YouTube видео

За да поразтърси малко статуквото и да оправдае съществуването си за 14-та поредна година, „Свръхестествено“ тръгва интересно – явно акцент в новите серии ще бъде Архангел Михаил, който временно се подвизава в тялото на Дийн. Това е практически нова роля за Дженсън Акълс, докато Джаред Падалецки ще си остане единия брат Уинчестър, но с ново предизвикателство. След като братята бяха неколкократно убивани и съживявани, обладавани и освобождавани, няколко епизода с Архангел Михаил може би са точно това, от което сериалът се нуждае, за да остане интересен. След това пък със сигурност ще има сериозни последствия за Дийн. Премиерата е на 12 октомври българско време.

https://www.youtube.com/watch?v=XbUcrJybPs4

След дълга пауза, Daredevil най-накрая се завръща. Въпреки че той е в лоша форма, Дяволът на доброто ще успее да се стегне и да се завърне в обществено полезното си амплоа. Ще бъде продължена започнатата в „Защитниците“ сюжетна линия, а Винсент Д`Онофрио ще се завърне като Кингпин. Пълен трейлър вероятно ще видим след няколко седмици, когато сериалът ще се представи на Нюйоркския комик кон. Премиерата на новите серии е на 19 октомври, след което Нетфликс ще си починат от Марвелски сериали до 2019 г., когато очакваме втори сезон на „Наказателят“.

Бутон за зареждане на YouTube видео

За финал – един забавен ретро тийзър за „Маниак“. Странността продължава да струи от този сериал, но явно в него ще има и чувство за хумор. С Джъстин Теру и Ема Стоун в главните роли и такъв провокативен маркетинг, интересът към Maniac със сигурност ще бъде висок от самото начало. Ако първи сезон не ви е наличен в Нетфликс в момента, то със сигурност ще излезе съвсем скоро – обявената премиерна дата е 21 септември.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата