cinema lights 2

Нови трейлъри за Skyscraper, Predator, House with a Clock in Its Walls

Още кадри от „Небостъргачът“, „Хищникът“ и „Къщата с часовник в стените“.

Насъбраха се достатъчно трейлъри за нова сборна статия. Вече сме ви показвали клипчета от тези три филма, но сега има още нови кадри.

Най-скоро ще дойде „Небостъргачът“ с Дуейн Джонсън. В последно време присъствието на Скалата в даден филм е практически гаранция за неговия успех. В новия му проект ще го гледаме като семеен човек, държащ на най-доброто за семейството му и борещ се за жената и детето си въпреки своя недъг. Луксът и безопасността в Небостъргача, където семейството се нанася да живее, обаче, са измамни и това много бързо ще си проличи. В последния трейлър фокусът е върху изпълнените с напрежение сцени. Премиерата на Skyscraper е на 13 юли.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Новият „Хищникът“ уж щеше да е рестарт на поредицата, но явно ще бъде нещо средно между римейк и продължение. Първите кадри не бяха особено впечатляващи и предизвикаха немалко разочарование, но маркетинг отделът явно си е взел бележка и е подобрил малко нещата за втория трейлър. Поглед върху актьорския състав показва и немалко симпатични хора, които ще се включат в сюжета – Стърлинг К, Браун („Това сме ние“), Бойд Холбрук („Логан: Върколакът“), Тревант Роудс („Лунна светлина“), Алфи Алън („Игра на тронове“), Томас Джейн („Експанзията“), Оливия Мън („Нюзрум“), Ивон Страховски („Чък“, „Историята на слугинята“). Те ще се изправят срещу титулярното извънземно след като малко момче по погрешка го връща на Земята. Премиерата на The Predator е на 14 септември.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Екшън и ужаси може да има и в детски филми, макар и в омекотена приказна версия. Поне това ще се опита да ни докаже Илай Рот с неговата „Къща с часовник в стените“. Джак Блек (Goosebumps, чието продължение също се очаква тази година) играе съвременен магьосник, който живее в имението си в малко градче. Неговият племенник Луис няма представа за това му занимание, но скоро ще разбере, тъй като ще трябва да поживее в страховитата и изпълнена с чудеса къща. Кейт Бланшет пък ще играе съседката, г-жа Цимерман, която е вещица, а Кайл Маклахлан ще бъде злодеят, също магьосник, който е вградил в къщата часовник, отброяващ минутите до края на света. Премиерата на The House with a Clock in Its Walls е на 21 септември.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата