kn-st-gh

Нови трейлъри за Star Trek Beyond, Ghostbusters, Ninja Turtles

Вижте още кадри от очакваните „Стар Трек: Отвъд“, „Ловци на духове“ и „Костенурките Нинджа: На светло“

Вече сме ви показвали трейлъри от трите филма в заглавието, но техните продуценти няма да ни оставят само с по един поглед върху тях, преди да ни вземат парите за кинобилети. Три трейлъра излязоха в рамките на два дни, кой от кой по-интересни за почитателите на жанра, които чакат филмите с интерес.

Естествено, започваме със „Стар Трек: Отвъд“. Първият трейлър не беше посрещнат радушно от всички, но вторият вече изтрива всички съмнения, че третата част от ребутната поредица трябва да се гледа. Пълен е с екшън и епични сцени, улавя успешно атмосферата на стария сериал (макар и с несравнимо по-голям бюджет), а и съдържа увод от Шоре Агдашлу, чийто глас е разпознаваем дори и без да я показват. Световната премиера на филма ще се състои на IMAX прожекция на открито по време на Comic-Con San Diego 2016, малко след това ще го гледаме и ние.

Бутон за зареждане на YouTube видео

„Ловци на духове“ се оказа филмът с един от най-мразените трейлъри на всички времена, но за щастие следващите се приемат малко по-добре (дислайковете са само два пъти повече от лайковете, което си е прогрес). Наскоро Фийг се защити, че за неговите филми е много трудно да се правят трейлъри, тъй като хуморът в тях не се базира на еднократни остроумни реплики, а на контекста, който няма как да се предаде в трейлър, но потенциалните зрители явно не са убедени. Така или иначе, ребутът на тази вселена е от най-чаканите филми за лятото, а дали ще бъде такъв провал, какъвто реакциите на трейлърите предсказват, предстои да видим. Може пък и да се окаже, че лошата реклама също е реклама.

Бутон за зареждане на YouTube видео

На последно място слагаме „Костенурките Нинджа: На светло“ (един от малкото случаи, в които българското заглавие е по-добро от оригиналното), от които очакваме още идиотия. Разрушителна и сравнително забавна, но все пак идиотия. Във втория филм, продуциран (но не режисиран – уж) от Майкъл Бей, Ню Йорк ще заприлича на зоологическа градина с добавянето на две нови хора-животни за злодеи. Меган Фокс пък няма какво друго да прави, освен да пръска сексапил. Ето за какво говорим:

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Star Trek Beyond излиза на 22 юли, Ghostbusters ще се възползва от носталгията ни на 15 юли, а Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows започва патакламата на 3 юни.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата