tv home cinema television

Нови трейлъри за The Last of Us, Witcher: Blood Origin и Teen Wolf

Вижте хубави реклами за „Последните от нас“, „Вещерът: Произход на кръвта“ и „Тийн-вълк: Филмът“.

За кратко време наизлязоха доста трейлъри. В тази статия ще ви съберем три такива за сериаломани, като вече сме ви разказвали са съответните продукции, затова тук ще бъдем по-кратки.

The Last of Us продължава да се очертава като една от най-добрите екранизации на видеоигри още преди да е излязъл. Маркетингът силно акцентира на това колко близка е адаптацията до оригинала, сега даже се оказва, че двамата дубльори, дали гласовете си на Джоел и Ели в играта, ще имат малки роли и в сериала. Разбира се, двата основни персонажа ще бъдат изиграни от Педро Паскал и Бела Рамзи, но все пак е мил жест да се даде нещичко и на първопроходниците. Иначе новият трейлър е чудесен, а премиерата на „Последните от нас“ е на 15 януари по HBO и HBO Max.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Продължаваме с The Witcher: Blood Origin. Въпреки че този трейлър не е лош, за разлика от предишните, феновете все още са силно скептични към предисторията на „Вещерът“. За тях съществуването на този сериал с тези сценаристи и актьори е обида към книгите на Сапковски. Да не говорим, че всички са сърдити на Netflix задето се разделиха с Хенри Кавил и ще дадат емблематичната роля на друг актьор за четвърти сезон. Така или иначе, ако все пак искате да дадете шанс на The Witcher: Blood Origin, най-малкото заради кратката поява на Лютичето, премиерата му е на 25 декември по Netflix.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Завършваме с трейлъра за филма „Тийн-вълк: Филмът“. Първата половин минута от новия трейлър губи доста време, но след това клипчето компенсира с изобилие от разкрития за сюжета и кадри с познатите ни от сериала персонажи. Завръщането на Алисън е централното събитие в лентата, а Скот ще направи всичко по силите си, за да си върне любимата. Филмът излиза на 26 януари по Paramount+ или, както ще се предлага в България от 14 декември нататък, SkyShowtime.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата