Нови трейлъри за Watchmen, Walking Dead, Are You Afraid of the Dark

Вече сме ви писали за първи сезон на „Пазители“, десети на „Живите мъртви“ и първи на „Страхувате ли се от тъмното“ – вижте сега новите реклами към тях.

През последните няколко дни наизлязоха немалко трейлъри за предстоящи сериали, чието развитие следим отдавна. Таман три такива са достатъчни за една сборна статия, в която да ви ги представим.

HBO отдавна заливат интернет с трейлъри за своята адаптация на „Пазители“ като сериал, това е просто поредният. Тук фокусът е върху култът на Роршах и историите и мотивациите на главните герои. Премиерата е на 20 октомври.

Детският канал Nickelodeon съживява едновремешния сериал Are You Afraid of the Dark за новото поколение. Предвижда се за много деца това да бъде първият хорър, като идеята е той да не е прекалено страшен, но все пак да пробуди у тях любов към жанра. Приветстваме и аплодираме подобни образователни инициативи за най-малките! Премиерата в американската версия на телевизионния канал е на 11 октомври, може би няма да закъснее много и в нашенската.

Малко иронично, „Живите мъртви“ рекламира десетия си сезон с мотото „Краят на света“. Героите там отдавна преживяха апокалипсиса, но все пак оцеляха. В девети сезон обаче (който, впочем, се оказа сред най-добрите на сериала) се срещнаха с Шептящите. И срещите им с тях далеч не са приключили. Дали Алфа ще приключи света за още някого от основната дружинка? Сезонът тръгва у нас на 7 октомври.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |