tv

Нови видеа от Foundation, TWD: Daryl Dixon и Good Omens

Трейлър и бойна сцена за „Фондация“ втори сезон, тийзър за „Живите мъртви: Дарил Диксън“ и клип от „Добри поличби“.

Започваме седмицата с три нови видеа към чакани от нас сериали.

Най-вълнуващото е това за втори сезон на „Фондация“. Заформя се истинска война между Фондацията и Империята, като Гейл и донякъде Сандор ще бъдат в центъра й. В епичната реклама виждаме и още появи на холограмния Хари Селдън, чиито предсказания продължават да се сбъдват. Общо взето, надъхани сме! Премиерата на Foundation сезон 2 е на 14 юли.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Бутон за зареждане на YouTube видео

Продължаваме с поредния тийзър за разклонението „Живите мъртви: Дарил Диксън“. Вече ни е ясно, че в този сериал Дарил прекосява екрана и се озовава в Европа, по-конкретно във Франция. Тук виждаме, че той ще се озове спасен (или измъчван) в манастир, чиято атмосфера е като тази от „Монахинята“. Зомбита засега не виждаме, но ще бъде интересно да видим как нашият роден континент е преживял зомби-апокалипсиса и какви злонамерени откачалки са се навъдили тук. Известно е също, че и Карол ще се завърне, макар и вероятно не в главна роля. Премиерата на The Walking Dead: Daryl Dixon ще бъде през есента. Вероятно дотогава ще излязат още много и по-пълни реклами.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Завършваме с интересно клипче от предстоящия нов сезон на „Добри поличби“. Известно е, че оригиналният роман, дело на Нийл Геймън и Тери Пратчет беше адаптиран изцяло в първи сезон и новият сезон е изцяло по идея за продължение на Геймън. Завръщат се Мартин Шийн и Дейвид Тенант, като вторият е на фокус тук. Той си говори с леличка-демон, която му носи информация за събитията, които биха могли да го заинтересуват. Премиерата на Good Omens сезон 2 е на 28 юли.

Бутон за зареждане на YouTube видео