cinema

Новите анимации

Трейлъри за „Ралф разбива интернета“, „Как да си дресираш дракон 3“ и „Феноменалните 2“.

Анимационните фантастики на големите студия продължават да са хит по кината. Много от тях вече започнаха свои собствени поредици и продълженията им предстоят съвсем скоро.

Така например, „Разбивача Ралф“ от 2012 г. се превърна в най-касовата премиера за филм на Дисни, считано към момента и спечели куп награди. Сега глуповатият мъжага се завръща за „Ралф разбива интернета“. В него зрителите ще се потопят в дебрите на виртуалното пространство, които, както добре знаем, крият всевъзможни опасности и поднасят неочаквани изненади. Момчето с голямо сърце обаче отново е готово да подкрепи безрезервно верния си другар Ванилъпи и да открият резервната част, която ще спаси играта й „Сладка треска“. За да намерят правилния път, двамата партньори трябва да преодолеят редица препятствия и да разчитат на помощта на гражданите на интернет. Онлайн предприемачът Даааа, който оглавява алгоритмите на BuzzzTube, както и незабравима среща с някои от най-известните Дисни принцеси ще бъдат част от колоритните образи, с които Ралф и Ванилъпи ще се сренат по време на бурното им интернет пътешествие.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Продължаваме с епичния финал на сагата „Как да си дресираш дракон“. В третата част, „Тайнственият свят“, Беззъбия си намира драконова приятелка, а неговият приятел – хълцащият викинг ще трябва да му помогне да опази вида си. Връзката между човек и дракон ще бъде тествана както никога досега. Премиерата на филма е чак догодина, но той всъщност е отдавна готов и чака да бъде показан.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Напомняме, че още другата седмица излиза и дългоочакваното продължение на Феноменалните. Във „Феноменалните 2“ основната част от супергеройските задължения се пада на майката в семейството, Еластина. Основната цел е да бъде променен законът, забраняващ на надарените със свръхсили хора да ги използват или да се разкриват пред хората. Ще можем да го гледаме по кината от 15 юни нататък.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата