Обновена: NYCC благинки за сериалите на Syfy

Трейлъри за „Инкорпориран“ и „Канал нула“, тийзър за „12 маймуни“, новини за „Магьосниците“ и „Експанзията“.

New York Comic Con вече е достатъчно важно събитие, за да съперничи на доскорошния шампион – еквивалентната конвенция в Сан Диего. Тъй като интересът към сбирката на фантастичните фенове в един от най-големите градове в света расте, увеличават се и продуцентите, които я използват, за да промотират предстоящите си продукции. И така, за втори път тази година сме залети от нови трейлъри – вече ви показахме британската страна на нещата с Doctor Who и Class, а сега ще погледнем какво ни предлага американската кабеларка за фантастика, Syfy.

Започваме с Incorporated, може би най-високопрофилния от новите сериали на тази телевизия (продуциран от Мат Деймън и Бен Афлек и създаден от сценаристите на „Без/смъртен“). Тринайсетте епизода на първия му сезон ще се развиват в близко бъдеще, в което корпорациите имат неограничена власт. Бен Ларсън трябва да проникне в една от тях, за да спаси жената, която обича. Но неговите тайни не са единствените, които могат да имат смъртоносни последствия. Трейлърите досега разкриха немалко от атмосферата и сюжета, но новият клип би трябвало да ви даде още по-добра представа за „Инкорпориран“:

Вчера излезе наяве още един трейлър, показан на Комик-кон. В него виждаме как изглежда бъдещето и каква е дисциплината в корпорацията със зловеща ръководителка:

Продължаваме с Channel Zero – сериалът на ужасите, който ще си съперничи с American Horror Story. Видяното досега ни дава известни надежди за високо качество, но за първи път имаме истински трейлър, макар и по-кратък от минута. Напомняме – първи сезон ще бъде самостоятелна история, в която става дума за детско предаване на име Candle Cove, което кара децата да извършват ужасяващи неща. Но зад телевизионното шоу се крие много повече… Channel Zero започва още днес в САЩ (или утре българско време) и е част от хелоуинската програма на Syfy.

Имаме и тийзър за трети сезон на 12 Monkeys. В него няма кадри от трети сезон, но се загатва, че той ще се развива през 2163 година, когато очевидно е много неприятно време да бъдеш жив… Свидетелят е в безопасност, но важи ли това и за нас? Ако още не сте гледали втори сезон, наваксайте си, за да разберете всички препратки в тийзъра по-долу. През 2017 г. ще имаме само 10 нови епизода (вместо 13, както досега), но се надяваме това да доведе до по-високо качество.

Имаме малко новини и от „Магьосниците“ и „Експанзията“ – показаните на конвенцията трейлъри засега са ексклузивни за присъстващите и не са изтекли онлайн, но поне до нас стигат изказванията на актьорите. От тях знаем, че във втори сезон на The Magicians ще имаме много повече от Филъри (магическо място, което си има собствен ум и постоянно изненадва – събитията в него ще са ключови за сериала), отношенията между Джулия и Звяра ще се развият по интересен начин, както и че епизодите ще ни предложат няколко музикални изпълнения. Въпреки това тонът ще бъде малко по-мрачен, а сценаристите и актьорите ще разширяват света от романа и ще развиват своите собствени сюжетни допълнения по-уверено. В The Expanse пък ще видим повече от Марс, и то в подробности, в които досега ни бяха показвани само Земята и астероидните колонии, а екипажът на Роси ще продължава да се развива – Холдън ще губи своя идеализъм, а Амос ще покаже докъде може да стигне без напътствията на Наоми.

От изброените сериали повечето ще излъчат новите си сезони догодина, но премиерата на Channel Zero: Candle Cove ще можем да гледаме още утре, а тази на Incorported – на 1 декември.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |