tvscifibg

Промота за Doctor Who s10, Preacher s2, Gotham s3.3

Почивките на „Доктор кой“, „Проповедник“ и „Готъм“ са към края си.

Телевизията продължава да ни предлага интересни сериали и тази година, а вече доказалите се заглавия продължават да пускат нови епизоди. Някои си починаха повече от други, за да стигнат до следващите си серии, но всички имат своите верни фенове.

Започваме с най-дълго чаканото завръщане – това на „Доктор кой“, който пропусна да направи сезон миналата година и ни залъга с неособено запомнящ се коледен специален епизод. Този месец най-накрая ще видим пълен пакет нови епизоди, в които Доктора и Бил (първата хомосексуална и втората чернокожа придружителка в историята на сериала) ще се изправят срещу какви ли не извънземни заплахи. На Питър Капалди преживяването ще му е за последен път, а според слуховете – и Бил няма да се задържи след тази година, когато нов главен сценарист, Крис Чибнал, поема юздите от Стивън Мофат. Сезонът започва на 15 април.

Бутон за зареждане на YouTube видео

С „Проповедник“ ситуацията е по-непредвидима, поне за тези, които не са чели комиксите, по които се прави сериалът. По всичко личи, че (бившият) свещеник, неговата детска любов, пораснала да бъде закоравяла престъпница, и вампирът-хаймана са напуснали градчето, пълно с малоумници, където започна историята им. Какво точно ще срещнат по пътя си и дали ще се приближат дори на милиметър към откриването на Господ – не се знае. Но със сигурност ни чакат още луди моменти. Част от тях виждаме в първия тийзър. Preacher се завръща на 26 юни българско време.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Завършваме с „Готъм“, където последно видяхме възкресението на Джером Валеска, бъдещия Жокер. Брус Уейн там бавно съзрява и се превръща в Тъмния рицар, когото всички познаваме. В последната част от трети сезон на сериала ще видим още от развитието на тези процеси, подпомагани от различни хора, желаещи младия господар Брус да завърши трансформацията си в Батман. Да се надяваме също, че историята няма да забрави и централния си персонаж, а именно комисар Джим Гордън, около когото също предстоят интересни събития. Gotham продължава на 25 април българско време.

https://www.youtube.com/watch?v=3K4BMSwe3U0

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата